Els tristos mocadors de les festes de maig 2006

Aquesta és la segona vegada que escric sobre els mocadors de les Festes de Maig d’enguany. I és que, com era de preveure, han tornat a ser polèmics. Fem uns números. A Badalona viuen més de 220.000 persones. L’ajuntament reparteix 27.000 entre els alumnes dels diferents centres de la ciutat i posa 13.000 més a la venda. En total 40.000 mocadors, és a dir, un mocador per cada 5 badalonins, que, evidentment van ser pocs. De fet, el dia 10 al matí la botiga d’Intermon ja no tenia mocadors, i a la nit vaig sentir moltes queixes per la manca de previsió de l’ajuntament. Manca de previsió? No sé ben bé que és, però van tres anys seguits que l’ajuntament no l’encerta amb això dels mocadors. Masses cops seguits.

De fet, si escric sobre això avui és perquè a CiU han publicat la darrera Carta de la setmana d’en Ferran Falcó. I sobre el tema dels mocadors diu això (entre altres coses, es clar):

Segon, el cas dels mocadors de les Festes de Maig. Garrepes, perquè de 100.000 mocadors l’any 2005, n’hem passat a tenir només 40.000. Lents, perquè els mocadors de l’any passat els van pagar quan gairebé començaven les festes d’aquest any. I dolents, perquè han aconseguit que per tercer o quart any consecutiu el tema dels mocadors provoqui el riure o la indignació generals.

Més informació a Badalona bitàcola: Els mocadors de les Festes de Maig 2006

2 pensaments sobre “Els tristos mocadors de les festes de maig 2006

  1. I és que això dels mocadors segur que funciona igual que les entrades del barça.

    Jo me’n quedo uns quants, en necessito un per al meu gos, …

    Segur que els ha pagat tothom que hi havia al balcó de l’Ajuntament el dia del pregó? (de la seva butxaca, és clar!).

    David

  2. Segur que l’ajuntament es va reservar uns quants per repartir entre els més alts càrrecs. Però no crec que això sigui especialment dolent… Si es té prou previsió per a que tothom que el vulgui pugui tenir el seu, encara que sigui pagant un euro.

    En qualsevol cas es fan difícil d’entendre aquests canvis en la política mocadorenca del nostre ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.