La pedrera de la Vallensana

De fet, ara mateix, és més propi parlar de l’abocador de la Vallensana, doncs aquesta pedrera, que es va tancar fa un any i mig, s’ha convertit en un abocador que, en algun moment, alguns diaris van afirmar serà el substitut de l’abocador del Garraf.

De moment s’està fent una suposada “prova pilot” tot deixant 84.000 tones de “material de rebuig”. Material que no està gens clar que es retiri si la prova no dóna resultats positius. Clar que tinc la sensació que l’objectiu és que la prova sigui positiva…

Però els jutges han acceptat el contenciós que CiU va presentar al juliol de l’any passat en contra de la prova pilot i han obert diligències sobre la sol·licitud de suspensió temporal de l’execució de la prova. Ara, les administracions implicades tenen 10 dies per presentar al·legacions. Un cop presentades els magistrats decidiran si s’ha d’aturar o no la prova.

Bé, d’aquí a 10 dies veurem com va la cosa

Més informació:

Un pensament sobre “La pedrera de la Vallensana

  1. Com canvia la història, CiU al començament dels 90 va presentar un pla de gestio de residus força polèmic, i qui més es va oposar van ser els propis ciutadans de les zones afectades. Ara son ells qui es movilitzen, que fàcil és fer oposició. Amb això no vull dir que estigui pas d’acord amb l’abocador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.