El cost del nou estadi del FC Badalona (2a part)

A El cost del nou estadi del FC Badalona comentava els costos (segons els meus càlculs) que tindria per a la ciutat de Badalona l’acord signat entre el FC Badalona i l’ajuntament de la ciutat. Ja deia a aquell escrit que tal i com estan les coses, tenia pinta que el cost per a la ciutat seria molt gran i que a aquest acord només hi ha un beneficiat que és el FC Badalona.

Doncs bé, hi ha noves dades que confirmen, encara més, les meves impressions: El 26 de setembre es va aprovar la permuta del terreny de la Morera per part del terreny del actual camp de l’avinguda Navarra, en teoria, 6.935m² d’un per 6.935m² de l’altre.

Però no és ben bé així. Resulta que, a més, l’ajuntament ha de posar 1 milió d’euros per l’acondicionament del camp de la Morera. En concret, el text aprovat per l’ajuntament diu així:

L’Ajuntament es compromet a abonar l’import d’un milió d’euros (1.000.000’00€) en concepte de cost total de les obres d’acondicionament del camp de futbol de la Morera amb càrrec a les futures operacions urbanístiques de remodelació del sector de l’avinguda Navarra, una vegada hagi estat aprovada definitivament la modificació del PGM i en un termini no superior a 2 anys a comptar des de l’esmentada aprovació.

El “CF Badalona” continuarà utilitzant les instal·lacions actuals situades a l’avinguda Navarra fins que no s’aprovi definitivament la modificació del planejament esmentada i no estiguin acondicionats els terrenys del camp de futbol municipal de La Morera.

Llegint això, sembla que només l’ajuntament tingui obligacions. De fet, em sembla entendre que si no s’arribés a modificar el PGM el FC Badalona continuaria disfrutant del terreny actual, sent propietari del terreny de la Morera. Una clara hipoteca, contrària als interesos de la ciutat, pel proper equip de govern de la ciutat.

El text aprovat a la web de l’ajuntament de Badalona

I al fòrum betulo.es

Un pensament sobre “El cost del nou estadi del FC Badalona (2a part)

  1. Si una cosa se’ls ha de reconèixer a alguns, és que tontos no ho són.
    S’ho han muntat de tal manera que, ara tirar enrera representa un cost tant important per la ciutat de Badalona que ja cap partit s’atrevirà a proposar-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.