piscines

Ara fa dos anys i escaig, vaig parlar de l’escassetat de gimnassos bons i assequibles a Badalona i esmentava el tema de la piscina municipal del Centre.

A Badalona hi ha tres pisicnes municipals, una gestionada directament per l’Ajuntament, que és la del Centre (C/Eduard Maristany), la de Sistrells (Pl. Alcalde Joan Manent) i la de Llefià (C/Pius XII), aquestes dues últimes gestionades per entitas privades.

Tot això ho sé perquè m’ho va explicar molt amablement la persona que em va atendre al telèfon del Servei d’Esports Municipals.
També em va explicar que per poder assistir a un curset de natació o anar a nedar simplement havia d’apuntar-m’hi i esperar entre quatre o cinc anys per poder-hi entrar!!!

És a dir, que si anava, per exemple avui, em podia toca rel número 350 de la llista i això es traduïa en quatre anys mínim!

Bé, això és el que jo anomeno un bon servei públic. Clar, jo em pregunto, és millor fer una altra piscina per a molts o un port marítim per a uns pocs?

Indignant!

9 pensaments sobre “piscines

  1. Tens tota la raó del mon. Es indignant que una ciutat com la nostra no tingui més equipaments d’aquest tipus.

  2. Encara m’enrecordo dels anys que van tardar en construir-ne aquesta que tenim a Llefià, i encara no l’he poguda trepitjar justament per les llargues cues, que al final m’han obligat anar-me’n a sant adrià, on la situació és una mica millor.

    Salutacions!

  3. Es un cercle vicios.

    Els que volen entrar han de fer cues de 5 anys…

    … i els que voldrien esborrar-se perque no poden vindre (molts cops temporalment) no ho fan ja que saben que despres hauran de fer la mateixa cua.

  4. Pues no te dieron bien la información, ya que en la piscina de Llefia solo hace falta apuntarse pagar la cuota y ya puedes entrar en ese preciso momento si quieres 😉

  5. Sobre el tema de gimnassos jo també he pensat que no tenim suficient oferta i a més em dóna enveja montcada i reixach, població de 36.000 hab. aprox. amb Gimnàs Municipal! L’ “Aqua”. Com pot ser que Badalona, població de 200.000 hab. aprox. no disposi de cap gimnàs municipal!!

  6. Xamun, tens raó, a Llefià no cal fer cues. Jo em refereixo a la piscina del centre, que està gestionada directament per l’administració pública i que és l’única de les esmentades que té cua de quatre anys mínim. Com deia al post, la de Llefià i Sistrells són municipals però la gestió éS privada. El perquè no el sé, algú sap el perquè d’aquesta diferència en la gestió?

  7. Hola, acabo de venir d’informar-me de la piscina i veritablement és indignant que només hi agi una piscina municipal a tota Badalona, jo acabo d’arrivar a badalona i està estic enfadada, s’haurien de fer més equipaments esportius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.