A qui l’importa?

És l’una de la matinada de dilluns 18 de desembre. Una parella intenta que el seu gos faci les seves necessitats a les noves “pedretes” de la plaça de Les Gavines, les portes del parc de Can Solei estan obertes i el contenidor d’envasos de la cruïlla de Seu d’Urgell amb Margarida Xirgu està absolutament ple.

Sí, ja ho sé, això no importa a gairebé ningú (potser només a mi). Però em preguntava si al regidor del districte li podria importar encara que fos una miqueta de res.

Actualització 19/12, 1:00: Avui a les 20 hores el contenidor dels envasos estava buit i el parc tancat. A més, pels comentaris, puc afirmar sense por a equivocar-me, que no soc, ni de lluny, l’únic a qui importen aquestes coses 🙂

Les coses com són.

6 pensaments sobre “A qui l’importa?

  1. el contenidor groc del carrer Mendez Nuñez a dia d´ahir també estava completament ple (diumenge,17 de novembre)

  2. Has provat a preguntar-li al regidor? Si res més no a fer-li arribar la teva queixa. Jo visc a la Morera i malgrat que no és pas que sigui precisament un oasis de netedad, al menys quan li notifico coses puntuals com ara els contenidors que vessen o les boreres plenes de bruticia, el regidor es posa en marxa i en un parell de dies els de neteja fan la feina. Ja sé que millor seria que no li hagués de dir però… si res més no és un consol que t’escoltin.
    Que tinguis sort!

  3. El tema de la porta de Can Solei és igual que estigui oberta o no, ja que hi entra qui vol igualment dia i nit.
    Si la GU ho sap, no els costaria res passar-hi de quant en quant i no esperar a que cada cap de setmana a la nit truqui algun veí, no?

    Els contenidors estan a vesar a molts llocs, sobretot els diumenges.

    Fa un parell de setmanes vaig cridar-li l’atenció a un veí del carrer que portava els seus dos gossos a cagar a les pedretes. Era un disabte a les 12 del migdia i el parc plè de nens. No ho tornaré a fer, no és la meva feina, no m’agrada que m’insultin.

  4. Simplement patètic. De fet, per Llefià, darrerament els carrers estan especialment bruts, amb la pluja les fulles seques han caigut al terra, i poc a poc els carrers s’omplen…

  5. Por Llefià (y en muchos barrios) es algo tan normal que la gente ya se ha acostumbrado.

    A veces intento imaginar cuál era el color original de las losas de las aceras…

  6. Lo que sucedde es que la gente se siente ajena a lo que ocurre en la ciudad, sin importar su ámbito o sus consecuencias. Peor, se siente ajena a todo el quehacer de la política local. Ha asumido que la política es “sucia” y los políticos también. O que la política es asunto de profesionales. Con esta convicción delega o renuncia a su soberanía y la deposita en grupos políticos, en la mayoria de ocasiones sujetos a unos intereses partidistas.El pueblo no asume en sus manos el control de su quehacer. Por su parte, la clase política consolida esa falsa creencia popular, ocultando información, ofreciendo medias verdades para neutralizar la conciencia social y política del pueblo, y hasta frenando cualquier posibilidad de organización asociativa, manipulación de las AAVV’s. En el fondo, la clase política sabe que un pueblo consciente y organizado haría peligrar sus propios privilegios. Por eso es que con tanta frecuencia recurren al argumento de que el veredicto de las urnas los ha constituido en partidos mayoritarios y por lo tanto pueden hacer lo que les plazca, y nostros los ciudadanos seguimos contemplando nuestras ciudades sucias e inseguras.

    un ciudadano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.