Vertebrar urbanísticament i socialment la ciutat

Això és el que fan les empreses constructores a aquesta ciutat. Bé, això és una interpretació meva i totalment lliure del que diu un article de la revista bétulo del mes de febrer del 2007.

L’article es titula Aprovat el PGM per remodelar l’avinguda de Navarra i diu coses com

La modificació del PGM és el primer pas per desplegar el conveni que permetrà transformar aquesta àrea, delimitada per l’autopista C-31, el parc de Ca l’Arnús, el parc de Can Solei i el carrer de la Seu d’Urgell, i construir el complex esportiu del Torrent de la Batllòria

No explica l’article que el complex esportiu és, bàsicament, un nou camp de futbol que serà gestionat pel FC Badalona. Tampoc explica el cost que pot tenir per a la ciutat la construcció d’aquest equipament.

Nota: Els enllaços són meus.

Més coses:

Un dels acords de col·laboració entre l’ajuntament i el Club de Futbol Badalona consisteix en la convenient transformació urbanística del camp del Club de Futbol Badalona ja que l’actual configuració esdevé un tap per accedir als parcs urbans.

L’actual configuració… Sí, això del tap és important. Per això han fet l’edifici d’una escola en un dels cantons del camp de futbol. Això sí, dins del parc. Com si les parets de l’escola es poguessin travessar…

Però no marxin encara, hi ha més!

El canvi que s’ha previst permetrà la construcció d’habitatges públics i privats i farà realitat un programa urbanístic que vertebrarà urbanísticament i socialment la ciutat, ampliant el centre des del barri del Gorg fins a Ca l’Arnús.

Res, que no hi ha res millor per vertebrar socialment una ciutat que una bona empresa constructora fent negoci amb la construcció d’habitatges.

Fora bromes, la darrera frase és d’aquelles totalment buides de contingut, que els nostres polítics gusten de fer servir per a justificar allò que no té cap justificació confessable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.