Ferran Bello

La veritat és que no sé massa d’en Ferran Bello. Però viu a Badalona, és militant del PSC i té un blog (bloc si hagués de ser políticament correcte, cosa que no soc 😉 ): El Racò d’en Ferran Bello.

Doncs bé, en Ferran escrivia ahir al seu blog unes reflexions que vull portar aquí simplement perquè estic totalment d’acord amb ell:

A l’ agrupació del PSC de Badalona, existeix una situació tal que ha derivat cap a una majoria política, legítima per cert, que funciona quasi al dictat d’ una sola persona: Fermin Casquete, i amb una orientació que segons el meu parer ( i sembla ser que el de molts companys i companyes ) no es la mes adequada per el PSC local, pel govern de la Ciutat, ni per la Ciutat mateixa.

(Les negretes estan a l’original)

No sé que hi ha més enllà del que ara mostra el PSC, però tinc la sensació de que ara mateix els interessos que defensa aquest partit no són sempre els de la ciutat. I en el cas del camp de futbol del FC Badalona, estic convençut que els interessos que es defensen són els del Fermin Casquete i el FC Badalona, no els de la ciutat de Badalona, que crec que perdrà molt amb l’operació.

Bé, li desitjo sort a en Ferran en la seva lluita. Però el mur que té al davant sembla massa alt com per a poder-se superar només des de Badalona.

Molta sort!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.