CiU i la festa d’aquest diumenge

M’ha arribat aquesta nota de premsa de CiU:

CiU denuncia l’electoralisme de l’acte de diumenge a Ca l’Arnús

La federació recorda que fa quatre anys ja es va fer una festa similar, a pocs dies de les eleccions

El candidat de CiU a l’alcaldia de Badalona, Ferran Falcó, considera que “la festa de diumenge a Ca l’Arnús és una despesa electoralista d’un govern que ha perdut el nord”. El líder de CiU afegeix que “és un insult a la intel·ligència dels badalonins que a un mes de les eleccions s’organitzi una festa convidant els veïns a anar a un parc que fa mesos que ja és obert, almenys en teoria”.

El candidat de CiU ha informat que “no anirem a l’acte perquè el parc ja està obert. A aquestes alçades no fa falta que ningú ens organitzi una festa perquè anem al Parc de Ca l’Arnús i Can Solei”. Falcó ha afegit que “la manera de donar a conèixer el parc als badalonins no és fer una festa. És obrir-lo del tot, adequar-lo i fer-lo útil a les persones, accions que aquest govern no ha fet en els darrers quatre anys”. “Cal que es gastin els diners en arreglar-lo, i no en festetes perquè l’alcaldessa actuï de candidata socialista”, ha conclòs Falcó.

En aquest sentit, el líder de CiU ha afirmat que “és lamentable que els socialistes, amb la complicitat dels seus socis, hagin optat per posar l’Ajuntament al servei de la seva campanya electoral, com ho varen fer fa uns dies amb la festa que va durar tot un dia per inaugurar la nova rambla a Llefià, amb la participació de la Fura dels Baus i focs d’artifici inclosos”.

Falcó ha anunciat que demanarà quin cost va tenir aquell acte i quin el de diumenge a Ca l’Arnús.

Finalment, el líder de CiU ha dit que “aquesta manera de fer posa de manifest que el govern de Maite Arqué viu allunyat de la realitat i es gasta els diners amb l’únic objectiu de mantenir-se on és des de fa 28 anys”. “Festes com aquesta evidencien -ha afegit Falcó- que a Badalona cal un canvi profund”.

Badalona, 13 d’abril de 2007

Crec que no són necessaris els comentaris, oi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.