L’AAVV Can Solei al Carrer

Avui, a la plaça de Les Gavines, es podia veure un grupet de 5 o 6 persones parlant al voltant de papers diversos. Era part de la junta directiva de l’Associació de Veïns de Can Solei. I és que malgrat les promeses fetes, l’associació continua sense tenir un local on fer les seves reunions o atendre als veïns.

La història és curiosa. La Associació de Veïns de Can Solei existia fa uns anys. Tenien un parell de locals cedits per l’ajuntament per fer les seves tasques associatives, però quan es va construir l’aparcament de la plaça de Les Gavines es va construir allà un local per a l’AAVV. Quan passat un temps l’associació es va desfer, l’ajuntament es va fer càrrec del local i l’ha anat donat diferents usos, la qual cosa, tot s’ha de dir, és el millor que podia fer.

Quan es va crear la nova Associació de Veïns de Can Solei, una de les primeres coses que es van fer va ser demanar un local i, si podia ser, el que al seu moment es va fer per a l’associació. En aquell moment aquest local estava ocupat pel menjador de l’escola Artur Martorell i, per tant, no es podia cedir a l’AAVV, però l’alcaldessa els hi va dir que tan punt el menjador de la nova escola estigués a punt el local tornaria a ser per a l’AAVV.

Fa ja un mes que aquest local no es fa servir, però l’AAVV no sap res ni té cap lloc on poder fer les seves reunions. Durant un temps les van fer a un local del carrer Margarida Xirgu, però s’havia d’anar a buscar i tornar la clau a la regidoria de districte en hores d’oficina, cosa que no sempre es factible. Total que avui no havia clau, no havia local: havia carrer.

Normal? Jo crec que no ho hauria de ser…

Reunió de junta de la aavv Can Solei

2 pensaments sobre “L’AAVV Can Solei al Carrer

  1. No se li caurà la cara de vergonya, no.

    Dóna la sensació que amb l’ajuntament de Badalona si no estàs tocant els nassos cada dia, els temes s’acaben morint pels racons.

  2. realment una associació que treballa gratuitament per millorar un troç de ciutat de Badalona és una vergonya que ho hagi de fer al carrer sabent que l’ ajuntament te recursos de sobres per evitar aquesta situació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.