Els badalonins ciutadans de tercera

La respuesta del PSC de Badalona al vídeo del PP que vincula inmigración y delincuencia no se ha hecho esperar. Estos días, miles de vecinos se encuentran en buzones y limpiaparabrisas octavillas en las que no aparece la candidata del PSC, la alcaldesa Maite Arqué, sino el líder de la oposición, el alcaldable popular Xavier García Albiol… y lo hace dando puñetazos en Martorell. No hay campaña en Catalunya más dura y polarizada que la badalonesa. Las víctimas de esta dinámica son las propuestas a la ciudadanía, que pasan a un segundo plano.

Les negretes són meves.

L’article, de Luis Benvenuty, a La Vanguardia: PSC y PP ensayan la dureza electoral en la tercera ciudad catalana

6 pensaments sobre “Els badalonins ciutadans de tercera

  1. Totalment d’acord amb les negretes, de fet, si els que volem estar informats ens està costant aconseguir informació sobre actes i programes no vull ni pensar en la gran majoria que literalment els hi sua tot plegat.

  2. Després ens vénen amb aquella famosa frase de “Segur que amb una actitut més cívica per part de tothom …. “, i ells són els primers a no cumplir la més mínima norma ètica de convivència.

    Últimament la imatge de Bdalona als diaris és vergonyosa.

  3. No soc pepero… pero no fem demagogia. Es evident que cada cop mes hi ha mes immigrants que han de menjar i no saben com. I han de delinquir. Te dificil solució el tema.

    Visca Catalunya.

  4. Eduillo, no ens enganyem, la pobresa no és només cosa d’immigrants. També hi ha gent d’aquí de tota la vida que viu en pobresa i que delinqueixen. El delinquir no és un fet exclusiou de la immigració. El que no podem fer és culpar-los a tots i no fer-ho al revés, culpar-nos a tots els que som d’aquí perquè hi ha gent que també ho és i que delinqueix… Tenint aquest pensament l’únic que fem és augmentar la xenofòbia i el racisme.

  5. Estic amb el Sergi. De fet, d’incivisme i delinqüència ha hagut sempre a Badalona. Ara la presència de diferents cultures fa més difícil la convivència i això incrementa la sensació d’inseguretat. Per això és molt important l’actuació de les autoritats municipals per tal d’acostar les persones i facilitar l’enteniment. Això no ho ha fet l’ajuntament de Badalona, i així ens trobem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.