Més vídeos

En aquesta ocasió del Partit Humanista i de Ciutadans per Badalona.

El vídeo de Ciutadans per Badalona (Ciutadans pel Canvi) està fet amb recursos limitats (es nota la diferència amb els vídeos del PP, PSC i CiU), però no està malament. A la seva web donen alguna explicació sobre el vídeo.

En quan al Partit Humanista, la nota que m’han enviat amb l’adreça del vídeo diu el següent:

Este spot refleja en tono satírico el problema de acceso a la vivienda. Los humanistas recordamos que este es un derecho reconocido por la declaración universal de derechos humanos que los políticos actuales están incumpliendo en aras de sus intereses personales.
Los humanistas reclamamos a la administración que garantice a todos el derecho a acceder a una vivienda digna. Para ello proponemos:
– La creación de una Empresa de Construcción Municipal que edifique en suelo público vivienda que sean vendidas a precio de coste. De este modo se acabará con la especulación inmobiliaria y del suelo.
– La creación de una Banca Municipal Sin Interés que se comprometa con la financiación de iniciativas que beneficien al municipio y se presente como un modelo opuesto a la banca actual que favorece sin pudor la especulación y la usura.
Subvención al alquiler de vivienda.
Creación de un nuevo modelo de vivienda social temporal para quienes acrediten imposibilidad de ingresos económicos.

Però a Badalona ja tenim Engestur, no caldria crear una nova empresa, no?

Un pensament sobre “Més vídeos

  1. el partit humanista esta vinculat a una secta destructiva tal i com informa l’ unica associació legal que porta el tema AIS http://www.ais-info.org sobre socioadiccions, per tant l’ únic objectiu d’ aquest partit és fomentar el coneixement de les seves activitat, molt d’ antenció amb això.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.