Segones reaccions…

Perquè les primeres ja les comentava ahir.

ERC: Eleccions municipals 2007: Esquerra obté un regidor.

El regidor electe d’Esquerra, Jaume Vives, ha subratllat que “l’equip d’Esquerra ha treballat per aconseguir més suport del que hem obtingut per part dels ciutadans”.

Bé, aleshores, segurament el que haurà passat és que la seva bona feina ha estat aprofitada pel PSC. Prengui nota, si us plau, senyor Vives.

CUP: Badalona avança cap a la Unitat Popular!

Des de la Candidatura d’Unitat Popular de Badalona (CUP) volem agrair a tots als ciutadans i totes les ciutadanes el suport que ens han donat, no només a les eleccions, sinó també amb les seves aportacions i la seva ajuda. D’igual manera, volem demanar disculpes de les possibles molèsties que hàgim pogut causar amb la propaganda així com els cartells electorals i les pancartes que hem hagut de penjar. Per això us volem informar que traurem tant els cartells com les pancartes per deixar en el seu estat natural els nostres carrers i les nostres places començant aquest mateix dimecres.

Possiblement no sigui el més interessant del que diu la nota que he enllaçat, però és un gran primer paràgraf. O a mi m’ho sembla 🙂

Un pensament sobre “Segones reaccions…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.