Negociacions

Diu el Punt que el PSC es reuneix demà amb CiU per parlar de fer un tripartit PSC-CiU-ERC.

També diu que el PSC no vol fer quadripartit i que vol que ERC estigui al govern.

I què ICV s’ha molestat per aquesta reunió.

Sembla que el PSC està buscant qui li doni el suport més econòmic, el que no acabo d’entendre la condició de que ERC (que encara ha de decidir si vol estar o no al govern) hi sigui.

Tot molt complicat i, alhora, molt interessant. Només m’agradaria saber el perquè el PSC vol seure a negociar amb CiU, si perquè ICV està posant condicions o si només és com a pagament per la campanya d’ICV.

CiU, mentrestant diu que tripartit no, que millor quadripartit. I és que un tripartit amb el PSC podria passar-li factura desprès. Suposo que pensaran que amb un quadripartit les responsabilitats (per deixar que el PSC faci i desfaci a voluntat) són menors… 🙁

La notícia a el Punt: El PSC fa un gir a Badalona i ara busca l’acord amb CiU

3 pensaments sobre “Negociacions

  1. Home doncs un gir sú que és això del quatripartit. De totes formes dubto molt que a ERC i CiU els interessi entrar al govern, poden fer una oposició bastant constructiva per la ciutat i sobretot en termes electorals, i a les següents eleccions treure bons resultats i governar junts la ciutat portant el canvi. No sé, és una hipotesi de treball.

    Salut!

  2. Ya lo comente en otro comentario y me parece muy bien si al final llegan a un acuerdo PSC, CiU y ERC. CiU veo un partido leal y puede dar muchas ideas para una mejor gestión del ajuntamiento y ya que ERC ha sido leal, o es lo que dice PSC, no me parece mal que exista, a mi modo de ver el arbitro (ERC) que daria estabilidad al gobierno.

    Eso si, el PSC….. please que canvie de candidata….

  3. Eso de que el PSC cambie de candidata lo veo difícil. Al PSC le costó mucho encontrar a un candidato de consenso y si ahora Maite Arqué lo dejase, les costaría encontrar a un sustituto.

    En cuanto a ERC, difícilmente puede hacer más de lo que parece que ha hecho: nada. El único voto de ERC en el ayuntamiento no tiene ningún poder decisorio. Por eso me sorprende el interés del PSC de incluirlo en el tripartito, sea con CiU, sea con ICV. La única explicación que encuentro es la de la lealtad, pero esa lealtad no creo que sea del gusto de los simpatizantes y afiliados de ERC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.