El nou estadi del FC Badalona a la tardor?

Això deia una notícia del Badalona comunicació d’ahir: La construcció de l’estadi de futbol de Badalona podria començar cap a la tardor, segons ha declarat el president del club de futbol Badalona. La notícia explica que les obres podrien començar al setembre o octubre i que en una entrevista en Fermín Casquete insisteix en que l’ajuntament de Badalona té un compromís adquirit amb el club per tirar endavant aquest projecte, compromís adquirit molt convenientment uns mesos abans de les eleccions.

En aquesta entrevista, Casquete ha explicat que les obres no han pogut començar abans per prudència i a l’espera que passessin les eleccions municipals. D’aquesta manera un cop ja s’hagi configurat el nou govern municipal el president creu que es podran començar els treballs de construcció ja que aquest projecte forma part d’un compromís que l’Ajuntament havia adquirit amb el club.

Em permeto recordar que aquest projecte serà deficitari per a la ciutat (tot i que força profitós pel club): El cost del nou estadi del FC Badalona i més si es confirma que el preu dels pisos s’estanca o baixa.

També comenten aquest tema al blog amb Badalona a una entrada titulada L’estadi del Badalona podria construir-se cap a la tardor.

8 pensaments sobre “El nou estadi del FC Badalona a la tardor?

  1. Doncs aviam si amb una mica de sort està acabat ben d’hora i podem tenir un estadi per pujar a Segona A!!!

    Molta més pasta s’ha gastat en aquest municipi amb el bàsquet, sota el meu parer clar.

  2. Sí, Vélez! Això és una raó! Que el Badalona pugi a segona A! Ja veig tots els badalonins embogint a la Plaça de la Vila!

    Que els donin pel sac, si falta VPO! Que es facin molts pisos per a rics i que no es facin serveis! Que els carrers segueixin bruts! I la platja també! Que els nens del CEIP Progrés segueixin estudiant en barracons! Que es creïn ghettos! Que a l’Ajuntament hi hagi Untament! Etc etc! Éj que som l’hòjtia!

    Saludus

  3. Estic completament d’acord, hem de fer embogir la Plaça de la Vila i fer-la vibrar com mai abans ho ha fet!!!!

  4. Em sap greu, Velez, però si el FC Badalona vol fer embogir la Plaça de la Vila, que no sigui a costa de la ciutat.

    Badalona no es pot permetre gastar-se tot el que sembla ser es gastarà, per mantenir una societat privada. No és de rebut.

  5. Perdoneu les conyes, ara en serio. És cert i estic d’acord amb el que dieu, els diners públics han de repercutir totalment en el ciutadà. A partir d’aquí, a Badalona en especial pel meu gust, i sota la meva opinió que és totalment discutible, la forma en que es gestionen els impostos i tributs a Badalona simplement és un caos.

    La manca de serveis en alguns barris, o simplement l’estat lamentable en que es troben alguns és simplement inaceptable.

    A partir d’aquí, crec que en el cas de l’estadi es podria tranquilament treure uns beneficis ecònomics per la ciutat clars. És un espai, l’actual camp, en un lloc privilegiat, on la construcció de pisos de protecicó oficial o d’altres equipaments podria donar un valor afegit a la zona molt important, a més d’aconseguir uns beneficis ecònomics per fer actuacions concretes en d’altres barris de la ciutat.

    També es podria construïr tranquilament un estadi en condicions, perquè l’esport és una part important, sota el meu parer, del que ha de ser una societat amb un estat físic aceptable. A més, hi ha un deute històric amb el futbol en aquesta ciutat.

    A part, i fora del tema, crec que l’Ajuntament ha de facilitar i subvencionar a les entitats esportius, siguin grans o petites, i sobretot donar eines i ajuda a les més petites, perquè la xarxa social d’entitats és un pilar per aconseguir capital social, element principal que provoca una demanda i per tant un funcionament molt més digne i eficient dels Ajuntaments.

    Buff espero no haver-me extés massa i haver estat clar en el meu plantejament, que avegades se’m va! Una abraçada i endavant amb el blog, com sempre!!!!

  6. Està bé tot això que dius de donar suport a les entitats esportives, però cal tenir present el cost en aquest cas. Per una banda es construeixen habitatges en una zona amb manca d’equipaments (com pràcticament tota Badalona) sense planificar com afectarà al barri. Per altre banda el cost del nou estadi, sumat als ajuts al FC Badalona, representen un cos massa elevat per la ciutat. I això sense tenir en compte que el nou estadi serà d’us exclussiu del FC Badalona, així que poc revertirà en la ciutat.

  7. És el que comentava, una mala gestió dels recursos. Per cert, tens dades a mà sobre les ajuts directes que reben le penya i el cf badalona en els darrers anys? Tinc curiositat per saber com tracta l’ajuntament als dos esports rei de la ciutat.

    Salutacions!

  8. Yo creo que subvención poca, ya que la penya vendió o cedió sus intalaciones de la calle Ausias march i està de alquiler en el palau. Lo de la ciudad europea del bàsquet si le servira para tener unos ingresos extras pero es un proyecto de ciudad con el que se puede estar en desacuerdo o en desacuerdo ya que de la idea inicial que era bastante buena han pasado a ésta explotación comercial sin límite para tener mas ingresos, pero yo no se si la penya será propietaria como si lio sera el FC Badalona del nuevo estadio y de sus terrenos, ya se sabe el Sr. Casquete es quien lleva el psc de badalona a…. no sé a donde, però seguro que sus intereses no salen mal parados.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.