Notícies variades

Des de fa uns dies, per motius diversos, no tinc temps per escriure al blog. No té res a veure amb les passades eleccions, que ningú pensi malament :).

Mentre busco temps per escriure algunes coses, adjunto alguns enllaços que crec poden ser interessants:

  • Començo per Ciudadana Bétulo, una web on els afectats de Ca l’Arnús tenen veu i fotos, moltes fotos. Visita obligada.
  • L’Andreu Mas escrivia fa uns dies al seu blog que la ciutat, desprès de Sant Joan, havia quedat feta un fàstic i que els serveis de neteja no havien estat a l’altura. Bé, més aviat no havien estat perquè l’ajuntament no havia previst (sembla ser) la neteja dels carrers diumenge, desprès de la revetlla. També en Ferran Falcó feia un comentari al respecte al seu blog. Per cert, molt interessant el comentari del victorp al blog d’en Ferran.
  • VII Fòrum Internet Llefià. Organitzada per l’activa associació Llefi@net aquesta jornada té la voluntat d’apropar les noves tecnologies a les entitats, veïns del barri de Llefià i de la ciutat de Badalona, amb l’objectiu d’ésser un espai de trobada i que permeti socialitzar experiències i coneixements. Malauradament dissabte aniré força liat i dubto molt que em pugui acostar a cap de les activitats 🙁 . Vagi però el meu suport i la meva admiració pels organitzadors.
  • La CUP ha fet una nota de premsa donant el seu punt de vista sobre la composició del nou ajuntament. En ella informen que alguns membres de la CUP han rebut ofertes per a ser càrrecs de confiança, ofertes que han rebutjat. Un intent d’aturar un partit que sembla que té molt recorregut per davant?
  • I per acabar: L’Associació de Veïns de Can Solei reestrena local i ho celebren avui a les 20 hores, amb presència institucional inclosa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.