El cotxe fantàstic

El 6 de novembre l’ajuntament de Badalona va presentar un cotxe multador, dotat amb càmeres que permetien fotografiar i multar als automòbils que incomplissin les normes de transit. L’objectiu, segons ens van explicar era (o és) reduir els punts negres d’incivisme viari.

No acostumo a fer servir massa el cotxe per Badalona, així que no soc la persona més adequada per parlar d’aquest tema, però ahir a la tarda vaig passar per Martí Pujol i em vaig trobar fent eslàlom entre els cotxes aparcats a doble fila (perquè no aparcaran tots al mateix cantó?). Pot ser no em vaig trobar amb una situació puntual ara mateix (abans era habitual) però si circulo poc i el dia que agafo el cotxe em trobo amb aquest merder tendeixo a pensar que potser les coses no han canviat gaire.

Però insisteixo que d’aquest tema puc parlar poc perquè no acostumo a fer servir el cotxe per moure’m per Badalona, així que si algú que ho faci més sovint pot donar la seva impressió (es circula a Badalona ara millor o igual que fa dos mesos?) als comentaris serà d’agrair.

2 pensaments sobre “El cotxe fantàstic

  1. El problema és que aquest eslàlom és extensible a la majoria de carrers de Badalona i no només pel fet d’haver-hi cotxes en doble fila, sinó pels pedaços d’asfalt que posa l’Ajuntament per tal de tapar els forats al paviment. Sembla ser que això de “tapar forats” a Badalona ho tenim per la mà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.