Una biblioteca per a Canyadó – Casagemas

Ho diu “el Punt” d’avui: Proposen fer una biblioteca al solar de Canyadó on s’havia previst la guarderia

És curiós. Els veïns de Can Solei porten temps demanant que en comptes de l’edifici de consultes externes que l’ajuntament vol fer dins d’una illa de pisos, faci allà una biblioteca. Potser m’equivoco, però diria que he sentit dir a l’alcaldessa més d’un cop, per defensar que era una proposta impensable, que a Badalona no es podien fer més biblioteques perquè ja tenim les que ens toquen per nombre d’habitants.

Però segur que estic equivocat.

Ara, quanta raó tenen els veïns de Can Solei en reclamar una biblioteca. Llàstima que no la faran allà on a ells els hi agradaria 🙁

3 pensaments sobre “Una biblioteca per a Canyadó – Casagemas

  1. Ara sí que no entenc res.

    I no, no estàs equivocat. (Prou bé que ho saps).

    De veritat pretenen construir una bilbioteca en un barri per cobrir les necessitats d’un altre barri????
    O … és una excusa per no fer un equipament que van prometre (l’escola bresol) i pretendre contentar la gent amb un altre molt més “barat”?

  2. La veritat és que no acabo d’entendre el moviment. El que diuen es que l’escola bressol es farà, però més endavant, quan s’urbanitzi el que abans era la fàbrica del cristall. Jo crec que és més urgent una escola bressol que no una biblioteca, però…

    Com que, si no m’equivoco, la construcció d’aquest equipament l’ha de fer el constructor dels pisos, es possible que li resulti més econòmic fer una biblioteca que no una escola bressol i que per això hagi arribat a algun tipus d’acord amb l’ajuntament. Perquè, la veritat, sinò no m’ho explico.

  3. i al barri de Can Solei ni biblioteca ni llar d’ infants!!! però tindrem un hotel de 4 estrelles, els jutjats, l’ edifici d’ oficines, la INSS, tot de cara el veï del barri, oi que si?????

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.