Coordinant el districte primer…

Vilaweb Badalona: Falcó despatxa la seva independent per desavinences personals amb Montse Juárez

Una llàstima. Tot i no conèixer tota la tasca que la M.Àngels feia al districte, a l’AVV de Can Solei la imatge que es té d’ella és molt bona, molt atenta i molt disposada a fer feina.

Perdre com a interlocutora a una persona de la que tens una molt bona imatge no deixa de ser una mala notícia i més quan saps que va arribar sense tenir cap mena d’experiència en les tasques pròpies de l’ajuntament i que s’havia posat al dia molt ràpidament. Qui vingui al darrera té el llistó alt.

5 pensaments sobre “Coordinant el districte primer…

  1. Fa temps que la cosa no anava be,el problema de la M.Àngels,crec que ha sigut que pot ser molt bona professional però no te prou sensibilitat per fer que els demès facin la feina, es dir que si tens bones intencions però no saps manar , no podràs fer mai be la teva tasca i ella tenia aquest problema amb els seus companys i companyes de l’Ajuntament. No es que tingues desavinences,amb la MONTSE sinó amb molta gent de dintre l’Ajuntament,penso que quan arribes a un lloc i ets nova has de saber posar-te a la alçada d’els teus companys que fa temps que ja i son i no un esglaó mes amunt.

  2. Ostres, una veritable llàstima. Tot just feia una setmana que vaig tenir el plaer de conèixer-la en una reunió i la veritat em va semblar molt atenta i molt treballadora. A nivell de districte no se com funcionaria, però els companys que la coneixen diuen molt bones coses d’ella.

  3. Potser li ha passat el que li passaria a qualsevol persona que entri a un lloc amb ganes de treballar i es trobi amb una tropa “apalancada” de fa molts anys.

    ” … penso que quan arribes a un lloc i ets nova has de saber posar-te a la alçada d’els teus companys que fa temps que ja i son i no un esglaó mes amunt.”
    En aquest cas, entrar al consistori i posar-te a l’alçada dels teus companys que ja fa temps que hi són, vol dir escalfar la cadira.
    I crec, que CiU paralava d’alguna cosa d’un “canvi”, us enrecordeu?

  4. Personalmente, conozco a la Sra. Montse Juárez. A su coordinadora, no tengo el gusto. Por lo que aquí se comenta y -sobre todo- por quienes lo dicen (me merecen todo mí crédito) estamos ante una pérdida… A mi me intranquiliza, de ser ciertas las apreciaciones que aquí se expresan.
    Si dicha persona yá tenía contrastada una capacidad de trabajo. Aprender a realizarlo, en forma debida, de acuerdo con el nuevo entorno. No debería depender, solamente, de élla…

    A quién sí conozco es a la Regidora Sra. Montse Juárez: Persona de trato agradable. Gusta de las distancias cortas, para conocer los problemas de su distrito. No me parece persona que desprecie una colaboración efectiva, por personalismos…

    Otra cosa, es el concepto que estoy adquiriendo; sobre su efectividad. Concepto que -de nuevo- de no mediar cambios en mis apreciaciones. Cambios consecuentes con realidades distintas.No contribuirán a que mejore mis sensaciones actuales…

    De ahí mi intranquilidad; si “perdemos” una persona con “pedigrí”. Y quién manda comienza a defraudar: El Distrito 1 y sus problemas, tienen mal futuro…

    Saludos.
    Carles Plaza.

  5. des de l’ AV Can Solei, no teníem cap queixa, sempre ha estat atenta a tot el que li hem demanat i sensible als problemes del barri , sincerament no entenc el perquè d’ aquest canvi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.