Uniexpress

Avui he rebut un paperet d’una suposada empresa de missatgeria (Uniexpress) en la qual diuen que tinc un paquet al meu nom amb un DOLBY DIGITAL STEREO sense cap mena de càrrec. El paperet el podeu veure aquí (no és el meu, però como si ho fos, és exàctament igual).

Com que amb aquestes coses soc força desconfiat he buscat al Google i m’he trobat amb dos textos que crec que us convé llegir si heu pensat en rebre aquest paquet:

Tot i que això surt de la temàtica habitual d’aquest blog, com que estic segur que serem molts els badalonins que haurem rebut aquesta “notificació”, crec interessant fer-me ressò.

16 pensaments sobre “Uniexpress

  1. OK. Badabit; leo todo cuanto adjuntas…”tomo nota” a la vez que agradezco compartas la información,para prevenir…

  2. Hola!

    Acabo de rebre aquest mateix paperet. Sort que avui tenim mitjans per no caure en aquests paranys. He googlejat i en poc temps he pogut constatar del frau que es tractava.
    Gràcies per penjar la informació en diferents blogs.
    De ben segur que uns quants badalonins ens haurà tocat aquesta “grossa”.
    Us convido a llegir també aquest blog que he trobat del tema:
    http://poqueque.blogspot.com/2008/02/el-timo-de-uniexpress.html

    Fins un altre,

    Josep

  3. hola jo tb acabo de rebre el mateix paper y me extranyat del assunpte y he consultat per internet, amb la conseguen decepcio(s´ha de dir que era el meu cumpleanys jeje)y m´ho he tragat una mica,pero gracies a la lliure expresio que te internet y aquest blogs tenim una bona manera de recolectar saviesa social.
    ami ja m´han estafat be fa tems y estic molt sensibilitzat amb el tema aixi que amuerte con ellos.!!

  4. Hola amics! Jo també el vaig rebre dilluns i davant la meva sorpresa vaig agafar la lupa i vaig llegir la ínfima lletra petita i clara que a la part de darrera del paperet explicava el tema de l’activitat amb la meva parella a una sessió de 90 minuts,….etc….
    A part de la presa de pèl, no seria ja hora que la lletra petita desaparegués de qualsevol tipus de contracte?, us heu fixat en les propagandes de mòbils?…utilitzen el mateix sistema, per poder llegir la informació que acompanya el text necessites una lupa!!! i la dels anuncis de tv? la velocitat de la lletra petita és escandalosa!!
    La segona cosa que volia dir és que ja està bé de fer servir les adreces personals…ni el meu nom, ni la meva adreça, ni el meu telefon estan a la guia telefònica i molt sovint rebo propaganda al meu nom a casa meva!!! i trucades…exactament igual! però això no és el més greu, també en rebo a nom dels meus fills, que són menors i per no tenir no tenen ni correu electrònic!!! Com és posssible?

  5. Hola bondeia,
    Pots donar-te d’alta a la ‘Lista Robinson’ gestionada per la federació de comerç electrònic i marketing directe (fecemd).
    Aquestes llistes són utilitzades per saber quins usuaris no volen rebre propaganda directe a casa.
    Pots donar-te d’alta a: http://www.fecemd.org/listas_robinson.html?11_opm=45

    Salutacions,
    Víctor

  6. Pel que he anat llegint, aquesta gent treu les dades del padró. Són dades que si fas un partit polític te les donen quan hi ha eleccions. Així que no deuen ser difícils d’aconseguir 🙁

    Per altra banda, també he llegit de gent inclosa a la llista Robinson que ha rebut igualment aquest paperot.

  7. Hola soc de Girona i avui dilluns 9 del 6 he rebut la nota d´avís,es a dir que la estafa ara corre per Girona.Gracies a que he mirat pel google ho he esbrinat.
    GRACIES I SALUTACIONS DESDE GIRONA!!!!

  8. Bones,
    soc d’un poblet de girona i avui he rebut el “regalet” i sort que abans de trucar-hi he mirat per internet i sort !!!!
    Gràcies,

  9. Soc d´un poblet de Girona i ahir vaig rebre l éstafa , sot d´intermet i veure aisxo

  10. Hola, Sòc de Banyoles i tambè he rebut aquest mateix paperet,i el que ès mès curios,ès que fa cosa d´un any en vaig rebre un d´exactament igual… ja llavors vaig buscar per internet i vaig veure de què anaba la cosa… No hi ha cosa que em faci mès ràbia que veure com timen a la gent!Moltes gràcies per els vostres escrits.

  11. Hola, soc de Camós i tambè han enviat la nota del regal. igual com vosaltres no he trucat i he mirat al google .
    gràcies

  12. Vaja amb aquests estafadors/es!!
    El que hauriem de fer, és anar tots i totes a aquestes “reunions” i liar-la!!
    A mi no m’ha arribat cap paperet, som d’una població de Girona, tot i que em consta que a algú si que li han enviat.
    S’ha d’anar molt al tanto amb les dades personals que donem tant alegrement, empreses de venda per correu… Per mi que venen les bases de dades, o que quan algú plega, se les endú a l’empresa a on va a treballar… Si es que no són ni professionals, bé, si però de l’estafa!!!
    He llegit a algun altre lloc, que relacionaven les llistes del cens que lliuren als partits polítics per eleccions, amb les llistes que fan servir aquests estafadors/es… i crec que no tenen cap mena de relació, si no, aquestes “ofertes” les rebria tot quisqui… i no és així…
    Apa, ens anirem llegint!!!

  13. acabo de rebre “el timo d ela estampita”
    a mi tb me “regalen” un sistema de cine en casa dolby digital estereo…quina sorrrtt.. una cosa q em toca en aquesta vida… i es una estafa… ainsss ves que hi farem…
    un petonet a tots!
    elena

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.