Més platja i un ambulatori per a Badalona

El títol no és meu. M’he copiat, ho reconec. El títol és del Jordi Serra – del seu bloc, per ser exactes – alcalde de Badalona. Però m’ha fet gràcia… Tot i que, de fet, no en té. M’explico:

El senyor Serra parla de l’enderroc dels banys Balluguets, afirmant, encertadament, que la ciutat guanya un bon tros de platja. Però a continuació afegeix:

Ja som més a prop de l’objectiu de posar els cinc quilomètres de platja a l’abast de la ciutadania, un espai democràtic per al gaudi de tothom, sense distincions.

Però això ja no podrà ser mai veritat. El port ocupa més de 500 metres dels 5.000 que té el litoral badaloni. 500 metres que mai tornaran a ser platja, que mai tornaran a estar “democràticament” a l’abast de la ciutadania. Cinisme?

Hi ha més. El 2 de juny es va inaugurar un nou CAP al carrer Martí i Julià, que donarà servei als barris de Casagemas, Canyadó i Manresà. De fet el CAP ja existia, el que s’ha fet ha estat construir un nou edifici. Sens dubte una bona notícia que el nostre alcalde no dubta en incloure al seu bloc com una acció més d’altres que estem realizant els darrers dies. Llàstima que aquesta obra, hagi arribat amb dos anys i mig de retard

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.