Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Avui comença la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que comptarà a Badalona amb tot un seguit d’actes dels que faig una petita selecció:

  • Dilluns 22, de 7:30 a 9:30 hores, a la plaça de Roca i Pi, Operació ring-ring. Esmorzar i regal a totes aquelles persones que passin en bicicleta per davant de l’estació de RENFE.
  • Dijous 25, de 17.30 a 20.30 hores, a la sala d’actes de l’edifici El Viver: “Les ciutats són per als vianants?” Jornada de ponències sobre la xarxa viària destinada als vianants.
  • Dissabte 27, de 10 a 13 hores, circuit d’orientació per la ciutat. Es tracta d’un recorregut a peu que ha de passar per diferents punts de control marcats en un mapa. És una activitat apta per a tothom, que es farà pel centre de Badalona amb dos possibles recorreguts, un de 2,7 km i l’altre de 4,2 km. Sortida des de la plaça de la Vila, de 10 a 12 hores. Arribades a la mateixa plaça de la Vila fins a les 13 hores.
  • Dissabte 27, A les 17.30 hores, davant de la casa Pavillard (avinguda de Martí Pujol cantonada amb carrer de Mossèn Anton): Itineraris guiats amb bicicleta i a peu per conèixer el passat industrial de Badalona. Cal inscripció prèvia.
  • Diumenge 28, a les 11 hores, al parc de Montigalà: Gran pedalada popular contra el canvi climàtic. Recorregut: des del parc de Montigalà s’anirà fins a Santa Coloma de Gramenet, es baixarà pel parc fluvial fins a Sant Adrià de Besòs per arribar al litoral i, tot travessant el port de Badalona, s’acabarà el recorregut al passeig Marítim, davant de la Rambla.

Hi ha més activitats, he seleccionant aquelles que més en criden l’atenció 🙂

Es pot trobar més informació a la web de l’ajuntament, a la nota de premsa, on, per cert, es diu que es farà, per primer cop, una cursa d’orientació per la ciutat a peu. Curiosament però, al juny de 2004 ja es va fer una cursa d’orientació a la ciutat. No té cap importància, però m’ha fet gràcia 😀

Teniu més informació en aquests dos arxius:

2 pensaments sobre “Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

  1. No tinc la nota de premsa a mà, però en tot cas el que es volia dir és que era la primera vegada que dins del marc de la setmana de la mobilitat sostenible i segura s’organitzava una cursa d’orientació.

  2. Mercè, a la nota de premsa pots arribar a través de l’enllaç que he posat 🙂

    Quant el fet que sigui la primera o no, com deia, no té més importància. Ara, és veritat que és per primer cop que es fa una cursa d’orientació com a activitat de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. I esperem que no sigui la darrera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.