Comptant amb els veïns… O no :( (1 de 2)

Actualització 10:05. Abans de res un aclariment per si de cas. Tot i que el títol és prou explícit, vull aclarir que aquesta entrada no va ni de lluny en contra del projecte que, per altra banda, a mi em sembla fantàstic si, com és d’esperar, no ha d’afectar al bon funcionament del parc.

Diari “El Punt”, dimecres 29 d’octubre: La fundació per a infants amb risc social del Masnou obrirà un centre a Badalona.

L’edifici escollit per al nou centre és l’antiga escola Artur Martorell, emplaçada al parc de can Solei-Ca l’Arnús.

Evidentment 🙁 a l’associació de veïns de Can Solei no s’ha rebut cap informació al respecte. No és que l’associació de veïns hagi de donar el seu vist i plau, ni tant sols dic que hagi de tenir veu en aquest tema, però informar als veïns més propers abans de donar la notícia als mitjans de comunicació… És tan difícil? Encara que sigui només per quedar bé…

Però és que a més, un dia abans, “El punt” ja ho avançava en un article titulat L’antiga escola Artur Martorell acollirà menors en situació de risc social, i on es recull millor que farà aquest centre, quants nens i educadors acollirà i d’on es preveu que siguin. A més, també recull, referint-se a la presidenta de la fundació, això…

Ella confia, però, que l’acord amb Badalona prosperi en breu i, a més a més, que sigui amb el suport de tots els partits polítics i de la societat civil. «Si qualsevol persona té algun dubte sobre la nostra manera de treballar, estarem encantats d’atendre-la i d’explicar-li el servei que donem», clou.

Doncs potser caldria començar per informar bé a la societat civil i no esperar a que s’assabentin del projecte a través de la premsa… Crec.

4 pensaments sobre “Comptant amb els veïns… O no :( (1 de 2)

 1. Això! cal informar a tots els veins afectats!!! Però…qui són els veins afectats? Els que viuen en els carrers immediatament propers? els que utilitzen l’espai? tots els que formen el barri? els dels barris colindants? els que porten els nens a l’escola?, tota la societat badalonina? l’Associació de veins del carrer més proper?…. Estem arribant a uns nivells d’exigència inasolibles…volem una admisistració assableària? Donsc endavant amb ella! és molt participativa…però lenta, lenta, lenta!!!
  Crec que els diaris fan bé d’informar, i en tot cas, quan la decisió s’hagi pres en ferm, l’Ajuntament pot organitzar alguna reunió informativa….però veí per veí….em sembla una mica fort, qualsevol es pot sentir afectat per aquest tema i desinformat pel mateix motiu.

 2. Bondeia, evidentment els afectats són els barris dels voltants (bàsicament Can Solei, Casagemas i Canyadó) i l’escola Artur Martorell.

  I demanar que s’informi als veïns abans que a la premsa no crec que tingui res a veure amb una administració assembleària. Si llegeixes bé, parlo d’informar, no de demanar opinió, fixat que especifico que no parlo ni de que l’associació de veïns hagi de tenir veu…

  Per altra banda, l’associació de veïns de Can Solei ha demanat en moltes ocasions a l’ajuntament que els mantingués informats de que és faria al parc. Crec que és una petició legítima que l’ajuntament s’ha saltat en aquest cas.

 3. Doncs si, en aquests cas l’ Ajuntament tampoc a informat als veïns, ni a l’ Associació de veïns.
  per cert, un dels motius per fer una nova escola, era que les instal·lacions dels antics edificis de Can Solei estan malmesos, però no dubten en instal.lar un altre escola per l’ àrea metropolità, Badalona i Montgat.
  el barri ja te una escola especial d’ acollida de la generalitat al carrer Mendez Nuñez, que dona servei també a bona part de la comarca de Barcelona.

  serien dues escoles especials en menys de 100 metres que donen servei a tota una comarca, però no pensen a fer res per dinamitzar el nostre barri en particular?

  tindrem hotel 4 estrelles, escoles per donar servei a tota la comarca,bé. però lloc on el veí del barri pugui fer el dia a dia,esportiu o cultural res de res. pesem també amb ells.

 4. El desallotjament de la família que viu a l’antic edific de l’escola diuen que és imminent.!!!..
  NO entenc res..si hi ha un altre edifici que té aquesta missió perquè encolomar un al costat d’un col.legi de primària..
  Visca la planificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.