Comptant amb els veïns… O no :( (2 de 2)

“El Punt”, 30 d’octubre: Un edifici per a 300 busos a Pomar

El govern de Badalona i ICV-EUiA van donar el vistiplau a la propera implantació d’un centre operatiu de gestió d’autobusos (el que popularment es coneix com una cotxera) al barri de Pomar.

L’alcalde va matisar que el projecte no té cap cost per al consistori i va assegurar que a l’associació de veïns de Pomar «els va semblar magnífic».

En aquest cas, sí s’ha informat abans als veïns, la qual cosa em sembla fantàstica. Molt bé.

La llàstima és que sembla que l’alcalde no ha acabat d’entendre els veïns…

El president d’aquesta entitat, Albert Arnau, va recordar al batlle que encara no té el beneplàcit del barri: «Vam demanar als representants de l’Ajuntament i de l’EMT que expliquessin el projecte davant una comissió d’una quinzena de veïns que ja està formada.» A més a més, l’associació reclama que es posin tres temes sobre la taula: la contaminació, els sorolls i els accessos. Arnau diu que alguns membres de l’entitat veïnal estan «molestos» pel fet que Serra anunciï l’acord «quan el vam instar a parlar abans amb el barri».

Sembla lògic que els veïns, tot i no estar en contra de l’obra, vulguin saber de quina manera els afectarà i quines mesures es prendran per tal que les possibles molèsties siguin les mínimes. Però aquest ajuntament sembla no estar massa per la labor. 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.