Inaccessible web de Màgic Badalona

Em sap greu, és deformació professional, però hi a coses que em molesten força. Una d’elles és el mal costum d’apuntar-se a “la moda de l’accessibilitat web”… Només de boca.

Doncs bé, resulta que avui m’han fet saber que a la web del Màgic Badalona ja han posat l’accent. Bona noticia, Però quan he anat a la web, no he pogut deixar de mirar-me l’apartat que diu Accessibilitat. En aquell apartat diu:

El portal té entre els seus objectius la plena accessibilitat dels seus continguts a persones amb discapacitat o d’edat avançada. A aquest efecte, les nostres directrius d’accessibilitat són les següents:
* Compliment de les normes WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) del W3C (World Wide Web Consortium), en el seu nivell AA.
* Verificació del compliment de les directrius citades a través del Test d Accessibilitat Web (TAW).
* Verificació del compliment de les directrius citades a través del Web Cynthia Says.

Doncs bé, malauradament la pàgina no compleix ni de lluny amb els seus objectius. De fet, ni tant sols la pàgina on explica l’accessibilitat del lloc, on posa aquestes línies que he copiat, compleix les pautes. I, evidentment no passa cap dels dos tests que diuen que fan servir per verificar les pàgines.

Patètic.

2 pensaments sobre “Inaccessible web de Màgic Badalona

 1. Primer que res, hauries de repassar el que escrius: boca va amb be alta.
  En segon lloc, la web del màgic no només és un desastre en l’accessibilitat, també en els continguts, en el disseny i en la programació: no està optimitzada per a Firefox ni per a Chrome, la passarel·la de compra d’entrades no funciona, la visita virtual no està publicada, “com arribar-hi” te un mapa patètic i un botó “vista aèria” que porta a una api de Google a la web de ¡¡¡Metrovacesa!!! (¿¿¿???). Surrealista.
  No se qui l’ha desenvolupat, però s’han cobert de glòria.
  Potser son els mateixos que porten la web de la Penya que és una de les més patètiques de l’ACB. Sort en tenim dels nois de PenyaAllStar.

 2. Gràcies Jordi per l’avís de l’errada ortogràfica. Ja està arreglat. Tot i que miro de ser curós a l’hora d’escriure, sovint faig alguna errada. Sí, ho hauria de revisar sempre, però normalment vaig de bòlid i no sempre ho puc fer 🙁
  Sobre la web de Màgic Badalona, ja ho has dit tu tot. La veritat és que no me la vaig mirar molt. Vaig veure la bestialitat aquesta de l’accessibilitat i vaig passar de mirar-me res més…
  Moltes gràcies pel teu comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.