Premis Turnemi 2008 als millors blocs badalonins

Fa poc més d’un mes, en Jordi Albaladejo va publicar una entrada al seu blog en la que proposava un concurs per premiar els tres millors blocs badalonins.: Els Premis Turnemi 2008. Ahir, en Jordi va publicar el resultat del concurs i ha atorgat a aquest modest blog el premi de Millor bloc d’opinió.

Imatge d'un turnemi amb el text 'Premi al Millor bloc d'opinió'

Malgrat no sigui un premi massa dotat econòmicament 🙂 agraeixo molt el detall. Ha canviat molt el panorama del internet badaloní des de que vaig començar amb el blog i ara la competència és molt dura 🙂

Algun dia hauria de fer una relació extensa dels blogs badalonins. A Facebook vaig crear un grup de blocaires badalonis, i ara mateix ja hi ha 18 membres. Segur que hi ha molts més, a veure si podem fer un bon llistat.

Tornant als premis, comentar que hi ha dos premiats més, al Millor Bloc Polític i al Millor Bloc de Cultura. Però no us diré quins són, millor aneu al bloc del Jordi Albaladejo a mirar-ho 🙂

8 pensaments sobre “Premis Turnemi 2008 als millors blocs badalonins

  1. Felicitats Carles! Ha estat una manera de reconèixer la feina ben feta d’aquests cinc anys que portes informant amb rigorositat per un cantó i opinant, sempre respectuó, per l’altre.

    Espero que no sigui l’únic premi que t’atorguen. Així doncs, tornem-hi!

    Salut!

  2. Oeee, oe oe oeee!!!

    Molt bé, moltíssimes felicitats, especialment als comentaristes, que són els qui aguanten el blog per sota, com la pinya del castell 🙂

  3. …A pesar -y sintiéndolo- que no tengo el gusto de conocerte; Carles. Siempre me he sentido muy próximo a tí y a tu blog. Hemos discrepado y -seguro-seguiremos haciéndolo. Pero hemos disfrutado del placer de opinar y debatir.Y seguiremos…Personalmente; el día nó está completo si no “hago una pasada” por tu blog.

    Te expreso mi felicitación por el premio.Lo mereces.
    ¡¡Bon Nadal.!!
    C.Plaza.

  4. Moltes Felicitats !!
    Només els que algun dia hem intentat mantenir un blog a internet sabem la feinada que suposa.
    No sé d’on treus el temps, però és admirable el nivell de qualitat que has aconseguit mantenir.

    Salutacions,
    Víctor

  5. Bé, feria dies que no em passava pel teu blog i mira per on m’emporto aquesta gratíssima alegria.
    No hi ha més que fer-te arrivar la més gran de les Felicitacions i donar-te l’enhorabona convençut de que aquest premi no és més que la confirmació del que tots els que et solem visitar ja sabiem: ETS MOLT BO!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.