La (no) gratuïtat del peatge del port.

Quan fa una mica més d’un mes El Punt publicava que el port no cobraria als usuaris el “cost” dels 10 primers minuts, ja vaig criticar el fet que aquests diners els pagués l’ajuntament i el fet que la quantitat que Marina Badalona cobra per aquests 10 minuts no es correspon ni de llarg amb el “servei” prestat.

El dia 30 de desembre El Punt publicava un article on es parlava que a partir d’ahir el peatge del port seria gratuït pels usuaris però que ho hauria de pagar l’ajuntament. I el mateix dia 30 en Ferran Falcó s’indignava (amb tota la raó segons el meu parer) per aquest fet. Ara bé, del que escriu en Ferran Falcó al seu bloc em sorprenen algunes coses:

  1. Si a finals de novembre El Punt ja va publicar que el cost del peatge l’assumiria l’ajuntament i que aquest cost seria de 60 cèntims, com és que és ara quan reacciona?
  2. Amb tota la raó, en Ferran Falcó es queixa del preu excessiu d’aquests 10 minuts inicials. Jo també ho vaig fer fa 1 mes… La pregunta que em faig, però, és si aquest cost és excessiu ara que ho ha de pagar l’ajuntament, o si ho ha estat sempre. Perquè crec que sempre ha estat un cost exagerat. I, si no m’equivoco, ja fa temps que l’ajuntament paga aquest preu pel pas d’alguns dels veïns de la zona del port. Donat que CiU pertany al consell d’administració de Marina Badalona, no podrien haver gestionat abans un preu raonable per a aquests 10 minuts?

Quina mena de “poder” té en Juan Felipe, per continuar barallant-se i menyspreant l’ajuntament de Badalona, quan és el propi ajuntament el que el va posar i el manté?

Més informació:

1 thought on “La (no) gratuïtat del peatge del port.

  1. El razonamiento/pregunta es peregrino, lo sé… Pero tengo la seguridad de que se lo plantéa gran parte de la Ciudadanía..

    ¿Qué razón de interés colectivo indujo al Ayuntamiento de Badalona a tolerar y consentir tal anormalidad y qué clase de “legalidad” puede impedir que dicho espacio de tránsito -que fué siempre público-pueda “regresarse” al Ciudadano.?

    Saludos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada