D’excursió al Pont del Petroli

Aquest dissabte he aprofitat el bon dia que feia per visitar el Pont del Petroli. Cap a les 12, una hora més tard de la seva inauguració per l’alcalde de la ciutat, m’he presentat allà desprès de caminar una estona des de casa (avui no hi havia “trenet” de transport… Demà diumenge sí).

Un plaer, això és el que ha estat visitar aquesta infraestructura, vestigi del passat industrial de la ciutat. Molt ben arreglat, la visió des d’allà és espectacular. I la diferència de temperatura entre la platja i el final del Pont resulta molt curiosa. Una visita recomanable.

Pont del Petroli
Fotografia del Pont del petroli avui, amb gent passejant per ell.

Placa del Pont del petroli
A la plataforma que hi ha al final, hi ha una placa amb un poema de Jordi Sarsanedas.

3 pensaments sobre “D’excursió al Pont del Petroli

  1. Hola badabit
    Saps si estarà sempre obert? hi ha un horari de visita pel cap de setmana, per exemple? o només podrem gaudir de l’espectacle un cop a l’any durant la celebració de la festa del mar?
    Hi havia vigilància?….És que no he pogut anar-hi, i des d’aquella primera vegada que ho van obrir al públic i estava ple de voluntaris de Badalona, no s’ha donat cap altre oportunitat. Moltes gràcies

  2. Hola bondeia 🙂

    No sé si estarà sempre obert, però les tanques d’entrada són baixes així que té pinta de que sí estarà obert sempre. A més ahir no es veia cap vigilància i això també fa pensar que no hi haurà problemes per visitar-lo sovint.
    Falta per veure si els brètols que malauradament abunden a la nostra ciutat (i a les dels voltants) són capaços de respectar-lo.

  3. Al Pont del Petroli ja si graven ple.licules!
    avui 28 d’ agost de 2009 un petit equip de filmació ha tallat el pont del petroli sobres les 19:30 per gravar un petit tall per una pel-licula ( no sabem si comercial ,o no) desconec si disposen de permís municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.