Tercera trobada blocàire de Badalona. Llefi@Net

El passat dissabte vam tenir la que considerarem tercera trobada de blocaires badalonins. Sota el paraigües del IX Fòrum Internet organitzat per Llefi@Net, ens vam reunir sis blocàires badalonins:

Vam ser pocs per un conjunt de fets. Per una banda feia poc que havíem fet una bona trobada, s’havia convocat pràcticament en només una setmana i estava lligada a un acte amb més pes que la pròpia trobada blocaire.

De fet, per a ser sincers, l’acte va tenir poc (tot i que sí alguna cosa 🙂 ) de trobada. Davant d’una petita audiència, vam explicar que era un bloc i les nostres experiències. Això sí, en acabar aquest acte, vam mantenir una conversa informal que vaig trobar molt interessant.

I així, conèixer a dos blocaires badalonins més, veure en acció als membres de Llefi@Net, assabentar-me de l’existència del Radar urbanístic de Llefià (explicació en pdf i pàgina web) i poder mantenir una interessant conversa durant una estona, va ser el resultat d’aquesta petita trobada blocaire on no vam parlar de la nova web municipal, però sí del bloc de la Capital de la Cultura Catalana 2010 (perquè no he pogut trobar cap enllaç cap aquest bloc a la pàgina de l’ajuntament de Badalona?).

I a l’octubre o novembre… Una altra trobada? Espero no trobar-me jo sol 😀 😀 😀

Per cert, hi ha fotos al grup de blocaires badalonins de Facebook.

4 pensaments sobre “Tercera trobada blocàire de Badalona. Llefi@Net

  1. La veritat que jo m’ho vaig passar bé i vaig tenir oportunitat de conèixer més blocaires que no havia tingut oportunitat trobar abans 🙂
    A l’octubre un altra!!!

  2. Estic d’acord amb la Mercè. Encantada de conéixer-vos, Carlos&CIA!
    Vaig a fer una volteta pels blocs badalonins.
    A reveure!!

  3. M’agrada la idea de fer una altra jornada blocaire a l’Octubre. M’afegeixo a la proposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.