Eurostanding compra la zona verda de Can Bada

M’ha arribat un correu electrònic de la Mª Teresa Llobet on diu el següent:

El que fins ara havia estat el planter de jardinería de Can Bada, situat al barri de la Morera (Av President companys 191-203) i que des de fa molts anys (40 potser?) està declarat zona verda, ha estat comprat per la contructura Eurostanding S.A. segons consta en el registre de la propietat amb data 12 de novembre de 2009.

A Urbanisme em confirmen que la finca continua constant com a zona verda i llavors, em pregunto: Perquè inverteix una constructora en un terreny en que no hi pot construir res? És que potser té l’esperança, la promesa o la certesa que algun dia aquest terreny serà requalificat? La veritat, em preocupa. En aquesta finca hi ha molts, molts arbres, i diverses classes d’ocells que hi viuen . Per res del mon voldria haver de veure com hi entren les màquines i ho destrueixen.

Eurostanding és l’empresa propietària del parc empresarial Granland Badalona Sur i, realment, sembla lògic que si ha comprat aquest espai sigui per construir.

No sé si té a veure, però Granland (ara Eurostanding), juntament amb dues empreses més, va arribar a un acord al 2006 amb l’ajuntament de Badalona per urbanitzar 25.000 m2 al barri de Canyet, una qüestió que va donar que parlar. No he estat capaç de trobar informació recent sobre aquest tema, però un dels compromisos del govern actual, era la Revisió del conveni urbanístic de Canyet i del Pla Especial del Sector Sud de la Serralada de Marina. Potser algun tipus de compensació? Ni idea…

Sobre aquest afer, podeu trobar més informació a:

3 pensaments sobre “Eurostanding compra la zona verda de Can Bada

  1. No tan sols es la MASIA, anys enrera dins la mateixa finca es va uvicar el CAMPING “LES CAMELIES”.
    Un terreny que per el pas de l’autopista C-31, l’avda President Comapnys, el C/ Alacant, el C/ Galicia, el C/Torrent de la font i sobre tot la CANALITZACIO del Torrent de la Font han anat fent que la fincas s’anes retallant per tots cantons.
    Si un observa be la finca encara hi ha la bassa que el camping feia servir com a PISCINA, el WC son entre les herbes i els Diposits d’aigua son ben visibles al centre de la finca.

    Per que no es recupera i es destina com a CENTRE CIVIC DEL BARRI DE LA MORERA ???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.