Badalona: 118,6 milions d’euros de deute

Tenint en compte que som uns 220.000 habitants, cada badaloní hauria de posar aproximadament uns 520 € de la seva butxaca per poder eixugar el deute de la ciutat.

No som els que estem pitjor, però no serveix de consol.

Enllaç relacionat: los 100 ayuntamientos más endeudados de españa (tabla)

Entrades relacionades

 • 12 març 2009 Enquesta sobre la futura web de Badalona Molt breument: L'ajuntament de Badalona ha posat a la seva web una enquesta temàtica que ha de permetre conèixer els temes que els badalonins volen que tinguin més presència al futur web […]
 • 25 desembre 2015 Participació ciutadana: pressupost 2016 El passat dia 24, l'Ajuntament de Badalona va enviar un correu electrònic a les associacions de la ciutat tot convidant-les a participar en les sessions informatives al voltant dels […]
 • 15 març 2009 Trobada blocaire Ahir vam fer la segona trobada blocaire de Badalona. 13 blocaires badalonins i dos lectors habituals dels blocs de la ciutat, ens vam reunir, primer a la seu de Òmnium i desprès al […]

2 pensaments sobre “Badalona: 118,6 milions d’euros de deute

 1. Potser és per aquest motiu que l’Ajuntament de Badalona habia pensat organitzar la final de les sèries colegiales ACB, però en tenir un forat tant gros, l’ACB no s’ha vist en cor d’atorgar-li la organització, malgrat ja estava més que confirmada????? (alguns equips ja havien fet la compra del bitllet d’avió i s’havien fet reserves d’hotel!!!!

 2. No serveix de consol, no.
  Però tenint en compte que Badalona és la tercera ciutat de Catalunya (en nombre d’habitants), proporcionalment no estem més endeutats que la majoria d’ajuntaments.

  Potser això hauria de servir per plantejar-se reformes estrucuturals a l’administració, necesàries des de fa temps però que s’han anat posposant degut a una situació excepcional i no sostenible d’ingresos derivats de la construcció.

  Ara, molts ajuntament (entre ells el nostre) estan massa precupats per aconseguir altres fonts de finançament sense centrar-se en el veritable problema que és reduir els costos estructurals sense perjudicar els serveis als ciutadans.
  És a dir, han de gestionar millor els nostres diners, i això és el que hem d’exigir-los.

  Salutacions,
  Víctor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *