Més edificis a Ca l’Arnús? NO GRÀCIES!

De El punt: Els veïns de Canyadó volen que es faci un poliesportiu amb piscina en un solar del parc de Ca l’Arnús.

Sorprenentment el president de l’associació de veïns de Canyadó és alhora president de l’associació d’amics del parc de Can Solei – Ca l’Arnús, una associació fantasma que només actua quan a aquest individu li ve de gust sortir als mitjans de comunicació.

És una llàstima que quan sembla que l’ajuntament creu una mica (malauradament no tot el que convindria) en aquest parc, arribi algú amb ganes de retallar-lo encara més.

Actualització 13 d’abril: A sobre, si pensem que l’ajuntament té previst fer un gran complex esportiu al Parc Serentill (a Bufalà a tocar l’autopista), la proposta no té cap sentit… Més informació: Badalona no troba operador per fer el complex esportiu del parc Serentill

3 pensaments sobre “Més edificis a Ca l’Arnús? NO GRÀCIES!

  1. Hola badabit,

    Estic d’acord en el teu plantejament, Ca l’Arnús no ha de ser un espai destinat a equipaments, ha de ser tal i com tu defenses un Parc, la gran zona verde del centre de Badalona.

    En referència a l’Associació de Ca l’Arnús, tu saps que tant tu com jo, van ser-hi en el moment de la seva constitució a la seu de la Federació de Veïns de Badalona, ( ami se’n va oferir ser tresurer, subvencions i demés ja saps… ) i la nostre participació no va superar les dues primeres reunions, pot ser van veure que les intencions no era defensar Ca l’Arnús i si tenir publicitat gratuita, ccm tu bé dius.

    De totes formes, badabit jo considero que tu i l’A.VV. de Veins de Can Solei teniu molt a dir al respecte, i trobo a faltar un comunicat o nota de premsa en aquest sentit per part vostre.

    Respecte als equipaments ja em sembla correcte la seva petició, però aquest no és l’espai, la revindició s’ha de plantejar d’un altre forma i no reclaman la seva ubicació a l’única gran zona de verde del districte. Pot ser, no més pot ser, que la fàbrica aquesta que tenen a Canyadó i que ha estat objecte de diverses propostes sigui l’espai idoni, evidentment després de llançarla a terra. Per altre banda si la resta de veïns i la Ciutadania, no diu res, ni és manifesta, tu saps igual que jo, que la premsa recollirà les manifestancions d’aquells que s’autoanomenen representants d’Associacions que no tenen més de 5 socis. Quan ja se saben les passes per montar una Associació encara que sigui l’Amics de la Creu de Montigalà, quansevol manifestació que faci el seu autoanomenat president tindrà resó, és una forma d’omplir pàgines i parlar gratis, no?
    I si no al temps, estic per montar jo l’Associació d’Amics de la Creu de Montigalà, i reclamar la reforestació de la zona i la reinntroducció dels esquirols i la lludriga de riu. I ja veuras com el Diari el Punt, el Tot, el BNS, la Revista Badalona 2000,i alguna que altre web, és farà resó de la noticia, al temps company al temps.

    Salutacions i una abraçada.

  2. Ja tens raó ja, Aniceto.

    Quan a l’associació d’amics de Ca l’Arnus – Can Solei. Tu hi eres a l’assemblea constitutiva. A aquella assemblea és va nomenar una junta. Ho recordes? Segur que recordes a algun dels membres d’aquella junta constitutiva. Doncs bé, si tinguessis l’oportunitat, et recomanaria que miressis quina és la junta constitutiva segons els papers que es van lliurar a la Generalitat. Potser et trobes alguna sorpresa.

    A pesar d’aquest “detall”, he participat a les reunions de l’associació gairebé sempre que se m’ha convocat. Només recordo dues ocasions en que se m’ha convocat i no he anat: les dues ocasions en que l’associació ha anat a l’ajuntament, un cop a parlar amb l’alcaldessa i l’altre amb la regidora de Medi Ambient. Si ha hagut més reunions o s’han fet més coses, no he participat, simplement perquè no se m’ha convocat. De fet dubto molt que aquesta associació tingui ni un registre de socis, ni un llibre d’actes, ni crec que es convoquin assemblees… Vaja, que quan m’atreveixo a dir que és una associació fantasma dubto que m’equivoqui de massa.

    Quan a la feina de l’Associació de Veïns de Can Solei… Doncs mira, aquesta associació mira de fer feina sense preocupar-se del ressò mediàtic. Potser és un tema que cal canviar… Potser. Potser és la manera de que ens facin més cas en alguns temes. Sí, potser tens raó.

    Finalment, i de nou tens raó, la proposta de que es faci un nou equipament a aquella zona no està malament. Però ja estan previstes dues piscines al Parc Serentill, a Bufalà, així que això ja està cobert… Això ho afegiré ara a l’entrada 🙂

    Moltes gràcies pel teu comentari Aniceto.

  3. Si de lo que se trataba era de hacer edificios, ¡ entonces para que echaron a la calle a los vecinos y tiraron al suelo edificios historicos.
    Mis padres tenían un huerto, y también los echaron diciendoles que eran para las escuelas. Que la Escola de la Natura se iba a instalar allí etc. Y un recuerdo para el masuver de l’aigüa Miquel Carmona que tanto luchó para copnservar la finca y hacerla Parc, y al final lo echaron y derribaron la Casa del Pou, que era la que daba agua de pozo a los huertos. Con un sistema hidraúlico que venían a verlo de todas las universidades e incluso de lugares lejos de Catalunya. Al final ¿ cual es el famoso plan de usos de ca l’Arnús ? que algún mamón haya conseguido un enchufe y otro algo de dinero ?. Cuanto le ha costado a la ciudad y a la gente que vivía o lo consevaba o tenía huertos ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.