La nova web de l’ajuntament de Badalona

Des de que el 10 d’agost en Daniel Julià publiqués al seu twitter que es podia visitar la versió en proves de la nova web de l’ajuntament de Badalona, que tinc pendent escriure algunes ratlles sobre aquest gran esdeveniment 🙂
Però anem a pams. La web actual de l’ajuntament de Badalona està obsoleta i només proporciona una mica d’informació (que ja és alguna cosa). Però la web d’una ciutat com Badalona ha d’oferir molt més: possibilitat de fer gestions a la web, consultes, pagar impostos o multes i, en general, posar tota la informació possible a l’abast dels ciutadans.
I aquesta era la proposta d’en Ferran Falcó (impulsor d’aquesta nova web, les coses com són) quan va començar a parlar de la nova web de l’ajuntament.
Resulta doncs evident que fer una nova web municipal significa fer molta més feina que un disseny maco i quatre imatges boniques. I aquesta és la feina que ara comença a fer-se visible.
Poca cosa més diré avui. La versió de proves va molt lenta i encara té moltes parts sense acabar, però el que es deixa veure és atractiu i prometedor.
I ho deixo aquí… De moment!

Un pensament sobre “La nova web de l’ajuntament de Badalona

  1. Doncs aquesta web de proves de l’Ajuntament de Badalona porta fa mesos activa en Internet, jo em viag assabentar al juliol. Aquesta nova web promet molt més i és molt més agradable que l’actual!

    Però hi ha una cosa que no entenc, quan es va presentar la nova seu, o millor dit la nova web que va ser al 2008, la web tenia una altre imatge a la que es pot apreciar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.