Accessibilitat a la nova web municipal

Ja he dit en alguna ocasió que trobo molt prometedora la nova web de l’ajuntament de Badalona. Però també m’he queixat, tant a aquest blog com a través de twitter, que la nova web no és accessible, la qual cosa té dos grans inconvenients: no compleix la llei que obliga a les administracions públiques a tenir webs accessibles i, el que és més important i greu, impedeix l’accés a aquesta interessant web a alguns ciutadans simplement per “ser culpables” de tenir una discapacitat.

Igual que quan es fa un edifici municipal els tècnics municipals s’asseguren que tingui ascensors i rampes d’accés (per exemple les reformes de l’edifici de Torre Mena) a l’hora de fer una web també cal tenir present evitar les barreres que poden impedir el seu us per algunes persones.

Avui, després d’un breu intercanvi de missatges (de xat de fet) sobre el tema amb l’Antoni Davia, ha proposat fer una reunió per parlar del tema oberta a tothom que estigui interessat.

La reunió serà el proper dijous a les 16 hores a l’edifici del Viver. Cal confirmar assistència. Hi ha més informació a la web de l’ajuntament: Trobada oberta per a la millora de l’accessibilitat del portal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.