Eleccions al Parlament

Demà diumenge són les eleccions al Parlament de Catalunya 2010 i l’ajuntament farà un seguiment exhaustiu dels resultats a Badalona des de la seva nova web; una experiència que si funciona pot ser molt interessant repetir a les eleccions municipals. En Ferran Falcó deia avui, al seu twitter que l’amoïna més aquest “experiment” que el resultat de les eleccions i és que la part tècnica és prou complicada, espero que vagi bé!

Veure els resultats a Badalona de les eleccions al Parlament pot ser força interessant de cara a fer previsions (a jugar una mica, vaja) per les properes municipals (d’aquí a no res, maig del 2011). Això sí, segurament els resultats que puguin tenir CiU, PSC, ICV-EUiA i ERC no siguin representatius de cara a les municipals, però, en canvi, si pot servir per veure si les tàctiques del PP els estan servint d’alguna cosa o si partits més petits (llàstima que les CUP no es presentin al Parlament) aconsegueixen un nombre representatiu de vots.

Per altra banda, a la web podem trobar una porra sobre les eleccions amb les previsions d’uns quants badalonins. No hi ha diners pel mig, només és diversió 🙂

Per acabar explicar-vos que al número 3 del setmanari línia Badalona van publicar un article d’opinió signat per mi on parlo de les eleccions de demà i Badalona. L’article no l’he vist a la web, però si aneu a la hemeroteca el podreu veure a la pàgina 8 del número 3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.