4 anys de PP?

Ferran Falcó ha publicat avui mateix un post al seu bloc, titulat Resistir o convèncer on copia la intervenció que CiU Badalona farà al ple del proper 11 de juny va fer davant els mitjans de comunicació explicant la seva intenció de vot al proper ple de l’onze de juny. Resumint: votaran al seu propi candidat.

Així doncs, si no hi ha cap canvi de darrera hora, es confirma que en Xavier Garcia Albiol serà el proper alcalde de Badalona. Això sí, en minoria i sempre amb la possibilitat de trobar-se amb una moció de censura.

Des d’aquest petit blog, continuarem amb la tasca de “mosca collonera”. Només esperar que els que arriben aguantin tan bé com alguns dels que marxen. Això sí, com sempre, esteu tots convidats a participar.

7 pensaments sobre “4 anys de PP?

  1. Bé, finalment hi han tres cartes damunt la taula.
    PP – ( PSC-ICV-EUiA ) -i- CiU. Semble ser que cada carta es votarà a ella mateixa.

    Constato que les prensions existents per no fer la carta de PP guanyadora, són solament en una direcció.

    Si ( PSC-ICV-EUiA ) votes per CiU, no quedaria també el pas barrat al PP ?
    O les línies vermelles que no s’han de traspassar solament les ha de complir CiU ?. Els demés han continuar mirant-se el melic, en lloc de mirar Badalona des de una altra vesant ?

  2. Efectivament, Jordi, podria donar-se el cas que el PSC (amb o sense ICV-EUiA) acabés per votar la candidatura de CiU per iniciativa pròpia i, amb això, posar Ferran Falcó d’alcalde en detriment de Xavier Garcia Albiol.

    A casa especulàvem sobre aquesta qüestió i ens semblava improbable (“posar el Falcó d’alcalde de gratis!?!?”). Però possible, possible si que n’és.

  3. Jordi, realment si Albiol és l’alcalde, serà perquè tota la resta de partits ho han volgut així. Potser els únics que es lliuren una mica són els d’ICV, però el PSC no es lliura de responsabilitat.

    Capgròs, de gratis no serà, perquè dependrà dels vots de la resta de partits para poder governar (si es que pot) així que en cas que fos alcalde hauria de comptar amb el PSC. I no només això, no té prou regidors per governar, així que necessàriament hauria d’oferir regidories al PSC… Vaja que no, no seria gratis.

  4. Dic “de gratis” perquè se suposa que no hi ha hagut pacte de govern i, per tant, tot i que en rebés els vots, CiU no estaria “obligada” a res.

  5. Ja veig que la única possibilitat de barrar el pas a l’albiol és que PSC I CIU votin a ICV….. EN AQUEST CAS L’aLBIOL TAMPOC SERIA ALCALDE, OI?
    No entenc la delicadesa amb la que ens referim a CIU, durant tota la campanya han estat dient, com els altres partits, que no permetrien l’entrada del PP a l’alcaldia,,,, i ara? Ah, és veritat, pobrets, no depen d’ells, ja que l’Oriol pujol ha dit que s’ha de permetre governar la llista més votada…. En el Vendrell no ha estat aixi? per què sí a Badalona?

  6. Carles,
    El text del bloc és el de la intervenció a la roda de premsa d’explicació de la decisió, no pas del que dirà al ple del dia 11.
    Una abrçada,
    J

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.