Els aparcaments reservats per a minusvàlids seran de pagament.

No és el fet en sí, prou greu com per comentar-lo si no el comentari del senyor Albiol el que m’ha fet sortir del meu ensopiment:

Tenir problemes de mobilitat no significa ser pobre.

Potser algú hauria d’explicar a aquest senyor que les persones amb dificultats de mobilitat tenien aquestes places gratuïtes perquè no tinguin diners, si no perquè per ells és una necessitat que, afortunadament per nosaltres, altres (com el senyor Albiol) no tenim.

Tinc la sensació de que des de que és l’alcalde de la ciutat el senyor Albiol pateix d’una mena d’incontinència verbal (i twittera) que s’hauria de fer mirar. Però potser és que abans no li feia tant cas…

I recordar als senyors de PSC, CiU i ERC que al passat mandat van crear una nova web municipal que es va fer sense tenir en compte les necessitats de les persones amb discapacitat. Si ara els hi preocupen aquestes coses, ja cal que comencin a predicar amb l’exemple!

Més informació:

3 pensaments sobre “Els aparcaments reservats per a minusvàlids seran de pagament.

  1. Es exageradament complicat parlar d’aquest tema sense caure en la postura fácil de posicinar-se a favor clarament d’una posicio.
    Mes enllà dels motius que hagin dut al PP a proposar aquesta mesura i mes enllà de la crítica fàcil estaria be que començecim tots a fer analisis una mica mes profunds de les coses.
    Ara com ara estem en la postura de criticar SI o SI la postura de Albiol i ens quedem aqui. Es critiquen coses que a molts i molts veins de Badalona els hi agrada i ho comparteixen , el que em fa pensar ; qui es ara el que està lluny del ciutadà ?? El populista que actua segons el que demana la massa o l’analista que sempre parla amb la posesio de la veritat mes abosulta. ( recordo quan els “intelectuals” van signar no se que i que es pensaven que respresentaven a no se quants)

    En tot cas :

    lluny d’estar a favor o en contra de la mesura

    el que m’agradaria que l’analitzessim a fons. Certament hi haurà per una majoria que sigui una necesitat l’aparcament (a la porta de casa) , pero per uns altres amb graus inferiors de limitacions fisiques potser no es una necesitat.

    Jo només conec un cas de “minusvalid” (ell mateix s’ho diu així) i el que em diu sempre es : ” a mi que m’ajudin amb el que es imposible fer amb cadira de rodes … la resta vull ser un mes…” .

    Potser hi ha casos que han de pagar aquesta taxa i potser hi ha casos que necesitem mes ajuda que el fet de no pagar l’aparcament.

    Imagino que la idea es ajudar a qui ho necesita pero a mi sempre em deien que ajudar no sempre es donar diners.

    Salutacions

  2. D’acord Edgar, però:
    Si l’ajuntament digués que vol revisar les condicions en que es cedeixen aquestes places d’aparcament per evitar abusos, jo diria que em sembla molt bé.
    Si l’ajuntament demanés als perceptors que paguessin el cost de posar el senyal i pintar el terra, diria que és comprensible però que tinguin en compte els ingressos dels perceptors.
    Si l’ajuntament parlés de posar un preu depenent de la minusvàlua del perceptor, diria que d’acord, que ho veig complicat però ho puc entendre.
    Però quan l’ajuntament diu que posa la taxa sense valorar res més i, a sobre l’alcalde deixa anar això de “tenen diners” em sembla absolutament criticable, tant la mesura com el comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.