La platja, twitter y Mercè Rius

Aquest matí, cap a les 10:50 passava pel Passeig Marítim quan he vist, a l’alçada del monument a Roca i Pi una dutxa que rajava aigua sense parar. No hi havia ningú a prop, així que he suposat que l’aixeta estava encallada i m’he acostat per intentar desencallar-la. Com que he estat incapaç he mirat a veure si als panells informatius de la platja hi havia cap telèfon per trucar. Efectivament, allà havia tres telèfons: el 092 de la Guàrdia Urbana (cal trucar a la Guàrdia Urbana per a una cosa així?), el 112 d’emergències (a aquests segur que no) i un 93 però en el que s’especifica clarament que només en hores d’oficina. Així que no he trucat a ningú.

Quan he arribat a casa (no tinc tarifa de dades al mòbil 🙁 ) he fet una piulada a twitter:

10:50 platja. Roca i Pi. Una dutxa raja aigua sense parar. No l’he pogut parar 🙁 A qui aviso? @merceriusserra @daniel_gracia

Mercè Rius és la regidora del districte primer i Daniel Gràcia el regidor de Via Pública. Són dos regidors força actius a les xarxes socials i que estava segur que no trigarien massa en llegir la meva piulada.

Un minut desprès rebia resposta de la Mercè Rius, regidora del districte primer:

@badabit ho passo a medi ambient. Gràcies.

Personalment hauria preferit dirigir-me a algun servei de l’ajuntament on es pugin fer càrrec d’aquestes coses, no crec que sigui feina dels regidors redirigir aquestes incidències, però si existeix aquest servei, jo no ho conec i per això, davant la urgència, ho he fet d’aquesta manera.

Reconec que comptava amb la resposta o bé de la Mercè o bé del Daniel. La Mercè ha estat més ràpida 🙂 Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.