Permís d’obres a Badalona

L’ajuntament de Badalona té fama de ser molt lent a l’hora de donar permís d’obra per a la rehabilitació o construcció d’habitatges. Ahir El Punt es feia ressò d’aquesta realitat a un article titulat Empresaris i constructors denuncien que obtenir un permís municipal a Badalona és un “calvari”.

La qüestió és que aquest tema no és nou, fa mesos (anys?) que s’arrossega i, de fet, jo vaig comentar des d’aquesta pàgina que tinc uns amics que han patit aquesta incompetència municipal. És curiós que amb l’afany que té el nostre ajuntament a fer pisos, posi tantes pegues a l’hora de concedir els permisos. Serà a tothom per igual o n’hi haurà preferències?

Interessant també la resposta del director de l’àrea d’urbanisme, Quim Padrós la demora en l’entrega dels permisos només es produeix quan la sol•licitud que es lliura és deficient. Això que li expliqui als meus amics. Ara ja tenen els permisos, però han passat per moments de desesperació perquè no havia manera de saber que passava amb el seu permís. No crec que aquesta sigui una manera de funcionar. Més aviat sembla una manera de disfuncionar…

Actualització 14/10/05: He actualitzat l’enllaç que no sé perquè Vilaweb havia canviat.

Un pensament sobre “Permís d’obres a Badalona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.