Tot un conjunt de notícies :)

Avui notícies variades 🙂

La primera va de la piscina. L’Ajuntament apunta a la manca de seguretat com a principal motiu per desmuntar la piscina de l’Alexandre Galí (Vilaweb Badalona), bé, la veritat és que l’ajuntament dóna uns quants motius per tancar la piscina i crec que CiU s’equivoca al presentar una moció de reprovació de la Regidoria de Joventut, més quan, alhora, demana que l’ajuntament (i aquí crec que tenen tota la raó) faci complir un acord del ple que exigeix a Correos que les seves oficines siguin accessibles (CiU demana la intervenció del Defensor del Ciutadà perquè les oficines de Correus a Badalona continuen amb barreres arquitectòniques). No, no és el mateix, ho sé, però com ja vaig dir, crec que l’ajuntament hauria de fer complir sempre allò sobre el que té competència.

Bé, centrant-nos en les oficines de Correos, la veritat és que és patètica la situació. En particular, la oficina principal té 3 esglaons totalment insalvables per a una persona amb cadira de rodes, ja és difícil per a un cotxet de nen petit…

Canvi de notícia. De el Punt: El Barcelonès Nord té 31 nens de 0 a 3 anys per cada plaça pública d’escola bressol.

Badalona i Santa Coloma, amb 38 infants per plaça, se situen lluny de la mitjana catalana de set nens.

Anava a escriure unes quantes barbaritats, però avui prefereixo ser constructiu així que estic content perquè al menys l’ajuntament ha planificat 810 places d’escoles bressol.

Les xifres

I una darrera notícia, aquesta de Badalona comunicació: Donar resposta al col·lapse dels trens en hora punta, reaprofitant les actuals vies però dotant-les de més trens, l’alternativa a la construcció de l’autopista de la B-500.

Sobre això un primer comentari. Em sobta sentir això d’autopista. Jo, quan s’ha parlat de millorar aquesta via, sempre he pensat en una carretera en condicions, no en una autopista. L’autopista no la veig necessària…

Però la notícia en sí es sorprenent:

L’Associació per a la promoció del transport públic, la PTP, proposa convertir la línia R1 de rodalies en un metro regional i crear una nova línia de tren, la R8, que comuniqui Mataró, Badalona, Sant Andreu comtal, Mollet i Granollers.
Segons la PTP, entre l’any 1992 i el 2003 el passatge es va incrementar en un 58%, mentre que l’oferta de trens ho va fer en un 2%. Per aquest motiu, l’entitat demana incrementar el nombre de trens i la seva freqüència a partir de la infraestructura ja existent.

Més que res perquè això (o molt semblant) ja va sortir publicat a l’abril i fins i tot va tenir resposta de CiU.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.