Prepotència o incompetència?

Els pares dels Maristes (escola concertada que hi ha al carrer del Temple) es queixen de que l’ajuntament no els escolta. La història ve de lluny. Fa uns anys, quan es va remodelar el carrer del Temple es va obligar a que els autocars que fan el transport escolar i que abans s’aturaven a aquest carrer, s’aturessin a la Via Augusta, davant del Museu. Els pares van protestar perquè això significava que els nens havien de creuar la Via Augusta i tot i haver un semàfor, consideraven que hi havia més perill que no quan els autocars s’aturaven al mateix carrer de l’escola. A principis de febrer, amb la creació del carril bus de la Via Augusta, els autocars de transport escolar de la escola Maristes van ser traslladats uns metres més a munt, al carrer Termes Romanes. Evidentment això no va agradar gens als pares que encara estaven reclamant una solució millor que la parada de Via Augusta. I és que ara els nens han de travessar un carrer de doble direcció sense semàfor a més de la Via Augusta, és a dir, han anat a pitjor i més si tenim en comptes que hi ha nanos de 3 anys als que s’obliga a creuar un carrer sense semàfor, 4 cops al dia. Els pares es pregunten desesperats si cal que passi alguna cosa per a que l’ajuntament intenti donar una solució en condicions a aquest problema.

M’agradaria afegir que després de les primeres queixes, a Badaweb publicaven un article on es deia que el regidor de via pública, Francesc Serrano “s’ha compromès a buscar la millor solució segons el reglament establert pel departament d’ensenyament”. Doncs bé, sembla que la millor solució ha estat no fer cas de les queixes dels pares i deixar les coses tal i com estan.

I un es pregunta si aquesta manera de fer les coses, a les braves, sense buscar solucions que puguin ser acceptables per a tothom, són el resultat d’imitar la política prepotent del PP o si només són degudes a la incompetència dels regidors, incapaços de aportar solucions reals als problemes dels ciutadans.

Podeu trobar informació relacionada a les entrades dels dies 11 de febrer i 7 de març d’aquesta mateixa bitàcola (es pot seleccionar el dia al calendari o fer servir l’opció de cerca per cercar Via Augusta)

2 pensaments sobre “Prepotència o incompetència?

  1. Es que no recordem que CiU ha governat autoritariament Catalunya durant 23 anys ??
    Es que no recordem la etapa del nostre antic alcalde Blanch??
    Es que el xofer del la nostra alcaldesa no incumpleix les normes aparcant sobre la vorera cada dia??
    Es que la Rahola no treure el seu cotxe per la força del dipòsit municipal??

    Es que no tenim prou exemples a casa, cóm per n’ha a burcarlos a Espanya ??

    Es que hi ha algún polític que no sigui autoritari ??

  2. Tens i no tens raó 🙂 És cert que no cal anar a Espanya per buscar exemples de polítics prepotents. Però no crec, o no vull creure, que tots els polítics siguin uns prepotents…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.