Qui escriu a Badalona bitàcola

Una cosa que, des de fa temps, tinc en ment, és que no vull fer de Badalona bitàcola un “weblog” només meu. Badalona és una ciutat molt gran i és totalment impossible que jo arribi a tot arreu. Així que si hi ha més gent disposada a donar la seva visió de la ciutat, és benvinguda.

Capgros i Mercè són dos badalonins (capgros acabat d’arribar) que s’han animat a dir la seva a través de Badalona bitàcola. Evidentment cadascú de nosaltres té el seu estil i les seves preferències (la de Mercè està prou clara 🙂 ) així que sense estar avisat poden sobtar les diferents maneres d’explicar les coses que pot haver entre una entrada i una altra. En tot moment es pot saber qui ha escrit l’entrada perquè sota el títol de l’entrada i a l’esquerra de l’hora, apareix qui ha escrit aquella entrada.

Bé, de moment he ofert al menys a 8 persones (tots de Badalona, evidentment) la possibilitat de escriure a Badalona bitàcola. Només 2 s’han animat (i haig de dir que a Mercè no la conec directament), però no està malament, oi? 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.