La rotonda Sant Bru – Riera Canyadó

Avui Badaweb publica una notícia referent a aquesta cruïlla i la rotonda que demanen els veïns (veieu l’entrada Rotondes a Badalona d’aquesta bitàcola).

Bé, diu l’article que l’ajuntament vol posar semàfors, però, de fet els semàfors ja hi són, així que no entenc que volen fer, suposo que justificar d’alguna manera el no fer la rotonda. I és que a Badalona l’ajuntament només té diners per a obres faraòniques i no per les obres que realment interessen als ciutadans. Podeu llegir l’article aquí.

Un detallet… La darrera línia de l’article de Badaweb diu: “Aquesta reivindicació veïnal porta cua. Ens en fa cinc cèntims, Pepito de los Palotes.
No sé quan durarà la línia aquesta però no és massa seriós…

3 pensaments sobre “La rotonda Sant Bru – Riera Canyadó

  1. La darrera línia és evidentment un detall que ens demostra que les notícies son copiades tal cual de la redacció de RCB, ja que això ho canvien en el moment de fer-les per les declaracions d’una persona determinada.
    Això demostra amb quin interés fan les notícies des d’una pàgina 100% comercial com és badaweb…

  2. I per què sembla que tireu per terra al badaweb, quan sembla que us agraden tant les planes 100% comercials com google ? Crec que lo xungo és que l’ajuntament faci el que fà i no pas que algun medi ho publiqui d’una manera o d’una altra no ?

  3. Perdona Manel, però crec que et confons. Jo no tiro per terra Badaweb, i sí, m’agrada Google. Qui critica Badaweb és un tal Q que no té res a veure amb Badalona bitàcola i, per tant, no hi ha manera de saber si l’agrada o no Google (i més si tenim en compte que això de Google ho he afegit avui i el comentari és de fa dos dies). Apa, no ens emprenyem que no arribem enlloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.