Ca l’Arnús. Solucions per a tothom

A veure si soc capaç d’explicar-me mitjanament bé. Fa uns dies criticava la pretensió de l’ajuntament d’allargar el carrer d’en Méndez Núñez fins arribar a Ca l’Arnús. L’excusa de l’ajuntament (per obrir un carrer de 16 metres d’amplada), era que d’aquesta manera es podria obrir un nou accés a Ca l’Arnús. He parlat amb molta gent d’aquest tema i coses que m’han dit (no puc garantir que siguin veritat) són:

  • La possibilitat d’allargar Méndez Núñez fins a la riera Canyadó sembla que ja estava contemplada en plans urbanístics de fa temps
  • Méndez Núñez és, actualment, un carrer estret, d’uns (aproximadament) 10 metres d’amplada. L’ajuntament parla d’allargar el carrer fins a Ca l’Arnús fent el nou tros amb 16 metres d’amplada. A més els nous edificis que es construeixen en aquest carrer, al cantó muntanya ja es fan pensant en una possible ampliació del carrer (es fan molt endarrerits respecte als vells edificis).

Amb aquestes dues coses un arriba a pensar que, efectivament l’objectiu final de tot plegat és fer de Méndez Núñez la continuació de Germà Juli. Potser amb la idea de que en un futur la circulació de vehicles direcció Barcelona passi per aquest carrer en comptes de per Sant Bru?

La qüestió és que sembla que això d’obrir un nou accés sigui només una excusa, si més no, no és realment una necessitat doncs l’accés ja existeix (tot i que, curiosament, l’ajuntament el manté tancat).

Ara és el president del CF Badalona el que parla d’accessos a Ca l’Arnús. I ho fa per justificar que l’ajuntament podria estar interessat en la requalificació dels terrenys del camp de futbol (ara d’equipaments). Si tenim present la proximitat política del president del CF Badalona i els actuals mandataris badalonins la cosa és preocupant. La notícia és de “el Punt“. Per cert, un dia em vaig atrevir a fer un suggeriment sobre quina utilitat podria tenir el camp de futbol del Badalona

Un pensament sobre “Ca l’Arnús. Solucions per a tothom

  1. En efecto,es un plan urbanístico de hace muchos años, que creovenia ya planificado en el proyecto original de desdoblamiento de la N-II, el cual se hizo a tramos.
    La prolongación de Mendez Nuñez hasta la riera de Canyadó, si nos fijamos bien,respondería a ello.
    Me parece una burrada injustificable en todo caso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.