Cotxes i caques

Sí, segur que això d’ajuntar cotxes i “caques” a un titular permet pensar qualsevol cosa. Però de fet aquest títol bé de dues notícies d’avui al 20 minutos.

La primera diu (i faig una còpia literal) “La Guàrdia Urbana de Badalona està duent a terme a Llefià i la Salut una actuació contra els vehicles abandonats, els sacs de runa i l’exposició als carrers de cotxes en venda per evitar el deteriorament de l’espai públic.” Bé, la veritat és que em sembla fantàstic. L’única cosa que li veig és que aquesta campanya sense un seguiment posterior no serveix de gaire. Esperem que un cop netejada la ciutat de cotxes abandonats es faci un seguiment acurat i continu evitant que els cotxes abandonats es converteixin en ferralla al mig del carrer.

L’altre notícia també és del mateix diari i tot i que no es refereix a Badalona, crec que al nostre ajuntament poden prendre nota. En aquest cas em quedo només amb un paràgraf i mig que també copio literalment “El Ajuntament de Cerdanyola del Vallès alertó ayer de los excrementos de perro en una docena de parques infantiles. …se ha constatado la necesidad de ser ‘muy exigentes’ ante la presencia de deposiciones de perro en las áreas infantiles, ya que contienen el parásito Giardia Lamblia, que afecta principalmente a los niños provocándoles sobre todo diarreas”. Bé, deia que l’Ajuntament de Badalona ha de prendre nota perquè hi ha gent que porta els gossos a fer les seves necessitats a la platja. Deuen ser molts, perquè no vaig massa sovint (i menys a aquestes alçades de l’any) però un parell de cops que hi he anat m’he trobat a un parell de gossos escampant les seves caques a la platja amb la companyia del/de la seu/seva amo/ama.

Un pensament sobre “Cotxes i caques

  1. Totalment d’acord amb lo de les caques… Ja hi ha prou merda com perquè a sobre els amos dels respectius gossos no la recullin. No és massa agradable notar alguna cosa tova i relliscosa sota la sola de la sabata, així com tampoc haver d’anar esquivant les tifes, com si es tractés d’un camp de mines.

    Pensem-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.