Badalona, parcs i jardins i CESPA

15-11-2004 Vaga dels treballadors que s’encarreguen de la neteja de parcs i jardins

El consistori ha volgut garantir el servei mínim a les zones verdes properes a escoles i centres sanitaris, però finalment la Generalitat ha confirmat que no es podrà dur a terme.

17-11-2004 Negociacions entre Medi Ambient i CESPA per posar fi a la vaga

Des del consistori també s’ha demanat al departament de Treball i Indústria de la Generalitat que s’estableixin uns serveis mínims. Mentre continuï la situació de vaga, la regidoria ha posat en marxa la Unitat Municipal de Parcs i Jardins.

19-11-2004 Manifestació dels treballadors de CESPA

Tot i que la regidoria està negociant amb Cespa la possibilitat de millorar la qualitat laboral dels treballadors, els operaris s’han manifestat, com ja ho van fer aquest dilluns davant la manca de respostes.

22-11-2004 Primera setmana de vaga de CESPA

Després d’una llarga reunió que van mantenir divendres els treballadors de l’empresa i la gerència de CESPA encara no s’ha arribat a cap acord. De moment s’han acostat posicions en 3 dels 11 punts que reclamen els treballadors, però fins que no se solucionin aquests tres punts la vaga continuarà.
Aquest punt conflictiu és un plus econòmic que afecta només els treballadors de Badalona. En aquest sentit l’empresa es mostra reticent a fer cap despesa econòmica. Tot així, Martínez assegura que en aquesta última reunió s’ha avançat més que en totes les negociacions des del febrer.
De moment, la vaga continua, fins la reunió que tornaran a mantenir treballadors i empresa aquesta tarda a les cinc.

Totes les notícies són de Badaweb

No sé com anirà la negociació empresa-treballadors, però aquest matí les papereres de la plaça de davant de correus estaven així:

Paperera vaga CESPA

Paperera vaga CESPA

Un pensament sobre “Badalona, parcs i jardins i CESPA

  1. hola! m’agradaria molt treballar netejant els parcs i jardins de la meva ciutat. no tinc cap mena de complexe a l’hora de posar-me guans i agafar l’escombra. magradaria molt dedicar el meu temps a mantenir els parcs nets i bufons i tambe voldria una oportunitat per plantar flors, arbusts i arbres arreu. FEM-HO! a on m’haig de dirigir?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.