S’acosta el 15-S

La circulació a Badalona sempre és un caos. Qualsevol petita incidència converteix la ciutat en una trampa per a centenars de conductors. Però curiosament continuem tenint els carrers plens de cotxes i l’Ajuntament continua sense fer gaire cosa per tal de solucionar aquest problema.

Una prova del poc interès que demostra l’Ajuntament de Badalona en el tema de trà nsit és la reducció a un carril el pas de la carretera per la Plaça de la Vila. La idea en si mateixa no és dolenta… si no tens present que anar des de qualsevol lloc de Badalona fins a Casagemas – Manresà és casi inevitable passar per allà (bé, sempre pots anar per Bufalà y la Morera, però com a solució no és gens bona. Tant és així que una part important de les línies d’autobús de la ciutat passen per aquesta plaça. De fet aquest estretament no només a perjudicat al vehicle privat, sinó també al transport públic.

Hi ha un altre prova irrefutable de que als polítics locals no els hi preocupa gaire el trà nsit a la ciutat i és que ni la grua ni la Guardia Urbana actuen mai contra els vehicles aparcats a doble (o triple) fila, fins al punt de que als llocs on hi ha zona blava surt més a compte deixar el cotxe en doble fila (encara que hagi lloc) que deixar-lo a la zona blava sense tiquet (parlo de estades curtes d’entre 5 i 10 minuts).

Tota aquesta parrafada introductòria venia perquè el 15 de setembre comencen les classes i els “nosequants” col•legis que hi ha a la zona centre de Badalona atrauran a molts i molts cotxes. A partir del 15 de setembre, agafar el cotxe a les hores d’entrada i sortida de les escoles és només per a pares.

Un pensament sobre “S’acosta el 15-S

  1. No sóc de Badalona, sencillament soc un xafardeja-bitàcoles que entra llegueix i comenta.
    Crec que aquest problemes es troben en grans ciutats (i no tan grans) i els “mandamases” locals els i es ben igual ja que no tenen un horari que els hi demani una puntualitat de 30 minuts amunt o avall, per tant, tan els hi fa.
    Que so mirin, i que es posin en situació, cosa que ningún d’aquests acarterats a fet ni farà mai, així que paciència, peró que serveixi de reivindicació.Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.