Catalunya informació, el trànsit i la B20

9:10 del matí. Agafo el cotxe i em dirigeixo a la B20.
9:17 M’havia oblidat de connectar la ràdio i enganxo pels pèls la informació del trànsit a Catalunya informació. “A la B-20 retencions al pont de Santa Coloma”. Bé, sembla que no tindré gaires problemes de trànsit.
9:20 He caigut en la trampa. Just a l’entrada del túnel de Montigalà els cotxes s’aturen. Hi ha un merdè impressionant…
9:30 A Catalunya informació informen del trànsit: “B-20 retencions al pont de Santa Coloma tocant al nus de la Trinitat”. Apa, i jo encara dins del primer túnel… “A la C31circulació densa a l’alçada de Badalona” Millor densa que aturada, no?…
9:45 Nova informació del trànsit a Catalunya Informació (jo al final del segon túnel). “A la B-20 aturades des de Montigalà”, i no ho podien haver dit abans, això? Però el millor és la justificació: “un accident a primera hora del matí (abans de les 7) a Sant Adrià ha provocat cues a la C-31. La informació del trànsit ha fet que molts conductors evitessin aquesta via passant per la B-20. Aquesta ha estat l’explicació de Catalunya Informació. I jo voldria afegir que com que la informació que donen acostuma a no ser del tot actual, per quan els automobilistes agafaven la B-20 la C-31 ja tenia resolta l’incidència de trànsit i era la B-20 la que estava totalment aturada.

De vegades no sé si estem a l’era de la informació o a la de la desinformació…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.