Programa de les festes de maig

Per fi l’ajuntament ja té a la seva web el programa de les festes de maig. Quedi constància que jo el vaig publicar primer (mireu el meu “post” del dia 27 d’abril), però sens dubte la pàgina de l’ajuntament està més “currada”… Però es clar, és que a la seva hi ha diners pel mig i jo no cobro un duro 🙂

Bé, a gaudir de les Festes de Maig. I si algú coneix alguna activitat que no quedi reflectida al programa de l’ajuntament que ho faci saber!

Un pensament sobre “Programa de les festes de maig

  1. Festa Major Alternativa de Badalona

    El proper dissabte 8 de maig es celebrarà al Passeig Maríritm de Badalona un concert de festes alternatives.
    L’acte està organitzat per la Comissió Festa Major Alternativa de Badalona, una comissió que neix impulsada des del Casal Antoni Sala i Font.

    La festa és una més de les manifestacions culturals d’un poble o ciutat.
    A l’actualitat, el model de festa badaloní consta, en la seva major part, d’un paquet d’actes pensats, decidits, organitzats i gestionats per l’Ajuntament. Volem crear un espai de festa no necessàriament vinculat al consistori de torn. Durant les Festes de Maig de l’any passat el Casal vam organitzar un programa de festa modest, però propi. Pensat i gestionat per nosaltres que, malgrat l’agressió policial, vam poder tirar endavant. I és en aquesta línia d’autogestió i decisió que volem seguir treballant. Ens cal un nou espai. Un indret d’interacció social on gaudir de la Festa. Un espai obert i a l’abast de tothom.

    El concert el faran tres grups de diferent procedència i estils musicals.
    En primer lloc Carajillo són un grup amb gent de Tiana i Badalona que barregen diferents estils com el punk i el flamenc. Tot un espectacle dalt l’escenari, i no només musical.
    També tindrem l’ocasió d’escoltar l’Orquestra de Trinxera, grup formats per deu músics de diferents poblacions catalanes que amb els seus intruments i veus ens recordaran les cançons que van plantar cara al feixisme.
    I per últim, el rock d’Altxamendu, integrat per cinc navarresos que han compartit escenari amb grups com Barricada o Sutagar. Amb moltes ganes de fer el seu primer directe a Catalunya, via Badalona.
    Aquest any el concert de la 1a. Festa Major Alternativa arrenca amb la il·lusió fixada en el futur. I amb la seguretat de que cada any en serem més.

    Us esperem!

    Per més informació, visiteu-nos a: http://www.estelnet.com/casif

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.