El Teatre Principal

A Vilaweb Badalona, en Miquel Rof, escriu sobre el Teatre Principal i proposa que torni a ser un cinema, però no un cinema comercial, sinó una mena de filmoteca que diu ell. En Miquel acaba el seu escrit demanant un debat al respecte.

I jo aprofito la meva petita tribuna particular per a donar la meva opinió.

Crec que en Miquel s’equivoca al dir que el Principal està descol•locat per l’existència del teatre Zorrilla. Més aviat el que li passa (si no han canviat molt les coses des de la darrera vegada que hi vaig anar) és que li cal una remodelació a fons. El Principal es fa servir per a actes infantils, per a llogar-lo a entitats que no tenen un espai propi, … En aquest sentit crec que fa una tasca insubstituïble i que no es pot perdre. Crec que des de l’Ajuntament es podria facilitar a totes les entitats i associacions badalonines (escoles, associacions culturals i esportives, …) la utilització d’aquest espai a un preu raonable. Això no impedeix que s’adeqüi l’espai per a poder fer altres activitats, com cinema. Es pot posar una pantalla que es pugui recollir per a fer obres de teatre, no seria el primer lloc. La qüestió és que el teatre Principal és útil i encara ho pot ser més, només cal posar una mica d’interès… i de diners, es clar.

Només un detall més. Cal impedir que el Principal es converteixi en un bloc de pisos o d’oficines.

Un pensament sobre “El Teatre Principal

  1. De moment, el Principal no desapareixerà.
    L’Ajuntament, a proposta del grup de treball per l’accessibilitat (del que en formen part la Plataforma Deixem de Ser Invisibles), ha engegat un projecte de reforma, en quant a la seva accessibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.