Varis

Aquests dies estic ocupat preparant el concurs de celebració del primer aniversari de Badalona Bitàcola i no he tingut temps d’escriure res :-(. Faig un resum de les coses que he anat veient aquests dies.

  • Ahir vaig descobrir, per casualitat, que els nudistes han pres posició a la platja que toca amb el port (cantó Mataró). El que no sé si haurà algú que faci servir “l’espai” que l’ajuntament els hi va assignar :-). Això sí, la seva ubicació actual és compartida nudistes – tèxtils.
  • CiU va publicar el segon número de “el tomb“. Algunes coses ja les havia comentat aquí, però també hi ha notícies interessants com el tema de l’adjudicació de l’enderroc de l’edifici dels sindicats.
  • LÂ’estadi municipal de Perrault, i la permuta entre el Club de Futbol Badalona i lÂ’ajuntament concentra una altra gran polèmica (Badaweb). La veritat és que llegint aquest article un no acaba d’entendre perquè hi ha tanta polèmica.
  • Però l’explicació està a aquest article de “el periódico” (cal registre gratuït) Tensiones en Badalona por el estadio municipal . Un sol paràgraf ho explica tot: Según el acuerdo, el CF Badalona permutará con el consistorio los 14.088 metros cuadrados que tiene en la avenida de Navarra con dos parcelas municipales y, además, el municipio cedería no menos de 70 millones de euros en los próximos 33 años al club por diferentes conceptos. Este dinero saldría de los beneficios generados por la construcción de pisos en la avenida de Navarra, un solar que está destinado a equipamientos. Novament l’ajuntament de Badalona i la construcció. Venda indiscriminada de solars públics per benefici d’alguns. Trist i molt lamentable.

De moment això és tot…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.